Dolar 32,1367
%-0.08
Euro 35,0978
%0.02
Altın 2.468,450
%0.03
Bist-100 10.159,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de iki İl Başkan Yardımcısı'nın ağabey acısı

CHP İzmir'de iki İl Başkan Yardımcısı'nın ağabey acısı

CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Sedredil Coşkuner abisi Cemalettin Coşkuner'i ve Polat Manduz da ağabeyi Turan Manduz'u kaybetmenin acısını yaşıyor.

  • Ege Postası
  • 19.02.2022 - 09:41

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner’in ağabeyi parti üyesi Cemalettin Coşkuner hayatını kaybetti.

Cemalettin Coşkuner’in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

BİR ACI HABER DE MANDUZ'DAN

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Polat Manduz'un ağabeyi Turan Manduz da hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Aynı zamanda önceki dönem CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediye Meclis üyesi olan Turan Manduz'un cenazesi 20 Şubat Pazar günü (yarın) Karabağlar Esma-ül-Hüsna Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

YÜCEL'DEN TAZİYE MESAJI

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de Coşkuner ve Manduz'un vefatları nedeniyle sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajlarında şu ifadelere yer verdi: 

"İl başkan yardımcımız Sedredil Coşkuner'in kıymetli ağabeyi Cemalettin Coşkuner'in vefatını üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

İl başkan yardımcımız Polat Manduz'un kıymetli ağabeyi, 2014 - 2019 döneminde birlikte görev yaptığım İzmir Büyükşehir Belediye meclis üyemiz, baba dostu, Turan Manduz'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.