Dolar 32,1972
%0.13
Euro 34,9676
%0
Altın 2.501,720
%-0.06
Bist-100 10.915,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den Bayraklı çıkarması

CHP İzmir'den Bayraklı çıkarması

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir milletvekilleri Mahir Polat, Sevda Erdan Kılıç, Özcan Purçu ve Atila Sertel bugün Bayraklı’da esnaf, vatandaş ve STK’larla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

  • Ege Postası
  • 18.02.2022 - 12:09

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığı’nın CHP İzmir milletvekilleriyle organize ettiği saha çalışmalarının bugünkü durağı Bayraklı oldu. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’le mesai yapacak CHP İzmir Milletvekilleri arasında Mahir Polat, Sevda Erdan Kılıç, Özcan Purçu ve Atila Sertel yer aldı. Heyete CHP Bayraklı İlçe Başkanı Necati Şahin, il ve ilçe yöneticileri ile CHP’li Bayraklı Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti

CHP heyeti saha çalışması öncesi Bayraklı İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi. CHP heyeti daha sonra kendi içinde gruplara ayrılarak saha çalışmalarına muhtar ve dernek ziyaretleriyle devam etti. Program kapsamında ilk ziyaret İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği’ne (İZDEDA) yapıldı.

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede 30 Ekim 2020 İzmir Depremi mağdurlarının sıkıntı ve talepleri masaya yatırıldı.

BAŞKAN SANDAL'A ZİYARET

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Bayraklı İlçe Başkanı Necati Şahin'in bulunduğu grup Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'la bir araya geldi. Başkan Sandal'ın makamında gerçekleşen görüşmede CHP PM Üyesi Sevgi Kılıç da yer aldı.

İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ile Özcan Purçu, İzmir Alevi Kültür Derneği Yamanlar Cemevi Başkanı Mehmet Bozkurt’u, İzmir Milletvekili Atila Sertel ise İzmir Çıldırlılar Derneği ile Bayraklı Osmangazispor kulübünü ziyaret etti.

Yücel, Sertel ve Kılıç ayrıca Manavkuyu Mahalle Muhtarı Fatma Ceylan'ı ziyaret etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.