Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel’den Bayraklı mesaisi

Yücel’den Bayraklı mesaisi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, suların bir türlü durulmadığı CHP Bayraklı için harekete geçti. Dün İlçe Başkanı Pınar Susumuş ve Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı bir araya getiren Yücel, bugün de ilçe yönetcilerini dinleyecek.

  • Ege Postası
  • 09.02.2021 - 14:29

EGEPOSTASI- Son haftalarda örgüt içerisinde yaşanan fikir ayrılıkları ve tartışmalar ile İzmir siyasetinde gündeme gelen CHP Bayraklı’da önemli bir gelişme yaşandı. İl Başkanı Deniz Yücel krizi çözüme kavuşturmak için devreye girdi. Yücel, dün İlçe Başkanı Pınar Susmuş ile Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı bir araya getirdi.

Başkan Sandal’ın toplantıda “Konunun benimle alakası yok. Kendi yönetimiyle sorun var” dediği  öğrenildi.

İki ismi dinleyen Başkan Yücel, bugün de ilçe yöneticilerini dinleyecek. İl binasında gerçekleştirilecek toplantı sonrası Yücel’in rapor hazırlayacağı belirtildi.

NE OLMUŞTU'

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un 2020’nin son gününde önceki dönemde ön seçimle göreve gelmiş 24 mahalle temsilcisini görevden alarak yerlerine atamayla yeni isimleri getirmişti.

Bu durum karşısında yönetim kurulu toplantısında İlçe Sekreteri Kemal Kaygül’ün İlçe Başkanı Pınar Susmuş’a sert eleştirilerde bulunduğu öğrenilmişti.

Sert tartışmaların ardından ilçe yönetiminde başını Kaygül’ün çektiği 6 yönetici karara şerh koymuştu.

İlçede Başkan Pınar Susmuş ile İlçe Sekreteri Kemal Kaygül arasında yaşanan gerilim haberlerin medyaya yansıması sonrası tırmanmış v e ilçe binasına giden Susmuş'un karar defterini aradığı ve bulamamasının ardından İlçe Sekreteri Kemal Kaygül hakkında tutanak tuttuğu öğrenilmişti.

İlçede kriz büyüyünce İl Başkanı Deniz Yücel’in Susmuş’a; “Bayraklı’da bir sorun yaşanmasını istemiyorum. Bu tartışmalar son bulsun” dediği ifade edilmişti.

Öte yandan yaşanan olaylar sonrası Başkan Susmuş, Kemal Kaygül'ü görevden almış ve daha sonra bireysel olarak, yönetim kurulu kararı olmadan Kemal Kaygül hakkında disiplin dosyası hazırlamış ve il yönetime göndermişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.