Dolar 32,5981
%0.38
Euro 34,8120
%0.23
Altın 2.501,620
%0.69
Bist-100 9.478,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Künarlıoğlu’ndan Büyükşehir’e ‘hizmet’ tepkisi: Torbalı üvey evlat pozisyonunda

İYİ Partili Künarlıoğlu’ndan Büyükşehir’e ‘hizmet’ tepkisi: Torbalı üvey evlat pozisyonunda

İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Torbalı’ya hizmet getirmediğini söyledi. Torbalı’ya üvey evlat muamelesi yapıldığını belirten, Ahmet Künarlıoğlu ‘’ Torbalı lokomotif pozisyonunda olmasına rağmen hizmetlerden yoksun. Biz halk olarak şikayetçiyiz. Fabrikalarının çok olmasından ve Büyükşehir’in de artıma tesislerini tam randımanlı kullanmamasından dolayı Torbalı’nın içinden geçen 2 büyük çaydan zehir akıyor’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2022 - 15:07

EGEPOSTASI- İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, Büyük İzmir TV’de yayınlanan Figen Avcıoğlu ile Gündeme Dair programında önemli açıklamalarda bulundu. 

İMAMOĞLU HAKKINDA VERİLEN KARAR HALKIN VERDİĞİ OYA İPOTEK KOYMAKTIR 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına tepki gösteren İYİ Partili Ahmet Künarlıoğlu, ‘’Muhalefetten gelen en küçük bir eleştiriyi bile kaldıramaz hale geldiler. Sanırım bu karar ile birilerine bir ders vermek istendi. Genel Başkanımızın çağrıya hemen cevap vermesi zaten beklenen bir şeydi. Yapılmak istenen, İstanbul’daki halkın verdiği oya ipotek koymaktır. Başkanımız bize de oy veren vatandaşlarımızın oylarına sahip çıktığını göstermek için oraya gitti. Genel Başkanımızın tavrını destekliyoruz. İktidar uzun yıllardır görevde oduğu için artık firavunlaştı. Halkın dirayetini unutuyorlar. Onlar bizim geçmişimize de kıymet vermedikleri için geri dönüp bakmıyorlar. Adalet herkese lazım. Bir gün onlarda yaptıkları hatalardan pişmanlık duyacaklardır. İYİ Parti ve Genel Başkanımız her zaman yerinde karar almıştır’’ ifadelerine yer verdi. 

BU SEÇİM SİSTEM SEÇİMİDİR, DEMOKRASİ Mİ OTOKRASİ Mİ? 

6’lı masanın adayı konusunda gelen eleştirilere yanıt veren Ahmet Künarlıoğlu, ‘’6’lı masa bir mutabakat üzerine bir araya geldi. Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçişteki kısımları ve aşamalarını belirlemek için yola çıktı. En sonda da bunu uygulayacak bir aday meydana çıkarmak üzere yola çıktı. Malesef iktidar yanlıları ilk günden beri aday soruyor. 6’lı masanın en son ilan edeceği kişiyi en başından beri merak ediyorlar. Halk Mansur bey üzerinde bir karar verilmesi kanaatinde. İmamoğlu olursa ona oy vermeyceğiz diyen yok. Şu an gündemde Mansur beyin ismi var. Sadece hizmetleriyle ön plana çıkıyor ve sanırım vatandaş hizmet özledi. Adaylar önemli ama sistem karmaşası içerisindeyiz, bu seçim sistem seçimi. Demokrasi mi otokrasi mi diye soruyoruz’’ dedi. 

İYİ PARTİ İZMİR’DE 2. PARTİ 

İYİ Parti İzmir İl Başkanı için gerçekleştirilecek seçimin 15ine alındığını duyuran Künarlıoğlu, ‘’Biz olaya isimler üzerinden bakmıyoruz. Biz teşkilatları bir araya getirecek, ilçeleri kuvvetlendirecek, iyi bir diyalog kurabilecek projeler üretip İzmir’e talip olabilecek bir aday istiyoruz. İzmir’de artık İYİ Parti 2. parti olma pozisyonuna geçti. İzmir demokrat bir şehirdir. Ben halen CHP’nin kalesi midir sorusuna cevap veremeyeceğim. Her ne kadar ittifak olsakta her siyasi parti kendi bulunduğu bölgede iktidara taliptir’’dedi. 

Künarlıoğlu açıklamasında, ‘’İttifaktan beklentiler çok. Vatandaş yerel idare ile ittifak içerisinde olduğunu bildikleri için bütün dilek ve şikayetlerini bizim aracılığımızla bildiriyor. Elimizden geldiğince dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin çoğu ülkeyi terk etmek istiyor. Bu vatan kolay kolay kazanılmadı, birilerinin yanlış yönetiminden dolayı kolay kolay kaybetmemeliyiz.  Gençlere de çağrım bu ülkeyi terk etmesinler. Bu seçimde hepimize görev düşüyor’’ ifadelerini kullandı. 

TORBALI’DA İKİ ÇAYDAN ZEHİR AKIYOR 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Torbalı’ya hizmet getirmediğini ileri süren İYİ Partili Künarlıoğlu, ‘’Torbalı Büyükşehir’in gözünde üvey evlat pozisyonunda biz bu konuda hiç memnun değiliz. Torbalı lokomotif pozisyonunda olmasına rağmen hizmetlerden yoksun. Biz halk olarak şikayetçiyiz. Fabrikalarının çok olmasından ve Büyükşehir’in de artıma tesislerini tam randımanlı kullanmamasından dolayı Torbalı’nın içinden geçen 2 büyük çaydan zehir akıyor’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.