Dolar 32,4845
%-0.17
Euro 34,9469
%0.34
Altın 2.436,140
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'de bir aday daha

İYİ Parti İzmir'de bir aday daha

Ocak ayında gerçekleştirilecek olan İYİ Parti İzmir İl Kongresi'ne sayılı günler kalmışken, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı görevi için de talip olan isimlere bir yenisi daha eklendi. Son olarak İYİ Parti İzmir İl Başkan Danışmanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Bezircilioğlu yarın yapacağı basın toplantısı ile aday olacağını açıklayacak.

  • Ege Postası
  • 18.12.2022 - 13:40

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir’de, Ocak ayında gerçekleştirilecek il kongresi hareketliliği devam ediyor. Mevcut il başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın milletvekili aday adayı olmak için göreve devam etmeyeceğini duyurmasının ardından başkanlık görevi için adaylıklar üst üste açıklandı. 

Daha öncesinde İYİ Parti Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Öztürk Keskin, Emre Eryıldıran ve il yöneticileri Şakir Genç ile Oğuzhan Yar il başkanlığına talip olduklarını açıklamıştı. Öte yandan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı için bir kişi daha hamle yaptı.

İYİ Parti İzmir İl Başkan Danışmanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Bezircilioğlu, 19 Aralık Pazartesi günü (yarın) yapacağı basın toplantısı ile aday olacağını resmi olarak duyuracak. Toplantı saat 11.00'da İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'na gerçekleşecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.