Dolar 32,3619
%-0.37
Euro 34,6793
%-0.36
Altın 2.389,200
%-1.38
Bist-100 10.160,00
%1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrükçü, İstanbul'da taksi mağduru oldu

Gümrükçü, İstanbul'da taksi mağduru oldu

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İstanbul’da kangren haline dönen taksi mağdurlarından oldu. Önceki gün İstanbul Saraçhane’de gerçekleştirilen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine gitmek için taksi bulamayan Gümrükçü, mitinge minibüsle gitti.

  • Ege Postası
  • 17.12.2022 - 16:43

EGEPOSTASI- Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına karşı düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor’’ mitingine katılmak üzere İstanbul'a gitti. Gümrükçü mitinge gitmek için ise taksi bulamadı.

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği günden beri kentte taksi sorunu bir türlü çözülememiş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 5 bin yeni taksi teklifi, UKOME'de tam 14 kez reddedilmişti. Son yapılan UKOME toplantısında 2 bin 125 minibüs ve dolmuşun taksiye dönüşümü oybirliği ile kabul edilmişti. Kentte tartışmalar sürerken her gün on binlerce İstanbullunun mağdur olduğu taksi sıkıntısını İzmir'den miting için İstanbul'a giden Başkan Gümrükçü de yaşadı.

Başkan Gümrükçü beraberindekiler, toplu ulaşım ile miting meydanına gitti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Deniz Tunç,  "İzmir Çiğli’den Başkanımız Utku Gümrükçü ile miting için gelip İstanbul’daki taksi mağdurlarından olduk. Taksiler almayınca dolmuşla mitinge gelebildik. Bu sorunu bir an önce çözeceğinizi biliyoruz. Güzel haberi bekliyoruz’’ ifadelerini kullanarak, paylaşımına Ekrem İmamoğlu’nu ve Buğra Gökçe’yi etiketledi.

GÜMRÜKÇÜ: BAŞKANIMLA BİRLİKTE ÇÖZECEKSİNİZ

Öte yandan Deniz Tunç'un paylaşımını alıntılayan Başkan Gümrükçü, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir'den İstanbul'a transfer olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Buğra Gökçe'yi de etiketledi ve "Ben İzmir’den dolmuşa alışkınım @gokcebugra bilirsiniz ama taksinin durmamasına alışkın değiliz bir tanesi bile durmuyor! Ben eminim @ekrem_imamoglum başkanımla birlikte çözeceksiniz. İstanbul’da bir sorunu daha bitireceksiniz.." mesajını paylaştı.

GÖKÇE: 2023 ÇOK GÜZEL OLACAK

Gümrükçü'nün paylaşımına Buğra Gökçe'den yanıt gecikmedi. Gökçe, "Başkanım, 2023 çok güzel olacak. Diliyoruz ki İstanbul ve Türkiye taksi sorunundan da, taksi sorununu yaratan sebeplerden de kurtulacak. "dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.