Dolar 32,5948
%0.33
Euro 35,0146
%0.12
Altın 2.451,610
%0.63
Bist-100 9.763,00
%0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel o görüntülere isyan etti: İnsanlığınızı nereye bıraktınız?

CHP’li Yücel o görüntülere isyan etti: İnsanlığınızı nereye bıraktınız?

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Binası önünde depremzedelerle bazı partili ve görevliler arasında yaşanan gerginliğe sert tepki gösterdi. Yücel, “500 gündür oyaladığınız, acılarına acı kattığınız Anneler çare için Akp İl başkanlığına gelince, “Şov yapmayın” deyip, polis zoruyla onları dışarı attırırken insanlığınızı nereye bıraktınız? Bu olay unutulmaz, o göz yaşlarını hangi vicdan kabul eder?” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.03.2022 - 17:58

EGEPOSTASI – 30 Ekim 2020 İzmir Depremi’nin mağdurları bir grup yurttaş, dün kredi düzenlemesiyle ilgili taleplerini dile getirmek için AK Parti İzmir İl Başkanlığı binasına yürümüştü. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile görüşmek istediklerini söyleyen depremzedeler ile bazı partili ve görevliler arasında tartışma çıkmıştı. Ortamın yatışmasının ardından Sürekli, depremzedeleri makamında ağırlayarak bir görüşme gerçekleştirmişti.

YÜCEL: UTANÇ VERİCİ GÖRÜNTÜLER

İl binası önünde yaşanan gerginlik CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de büyük tepkisini çekti. Bina önündeki görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yücel, şu ifadeleri kullandı:

“Depremin yuvalarını yıktığı, yakınlarını koparıp aldığı İzmir’li Annelerin bir damla gözyaşı sizin sarayınızdan da, iktidarınızdan da kıymetlidir.

500 gündür oyaladığınız, acılarına acı kattığınız Anneler çare için Akp İl başkanlığına gelince, “Şov yapmayın” deyip, polis zoruyla onları dışarı attırırken insanlığınızı nereye bıraktınız? Bu olay unutulmaz, o göz yaşlarını hangi vicdan kabul eder?

Utanç verici bu görüntüleri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.