Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den bir zirve daha: 6 partiyle buluşacak

Soyer'den bir zirve daha: 6 partiyle buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, 6 siyasi partinin il başkanları ve Millet İttifakı'nın İzmir Milletvekilleriyle 2 Nisan Cumartesi günü bir araya geleceği öğrenildi. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde yapılacak toplantıda Soyer'in Büyükşehir’in yatırım ve projelerine ilişkin örgüte bilgi vereceği ifade edildi. Soyer daha önce de CHP İzmir İl Örgütü'yle bir toplantı yapmıştı.

  • Ege Postası
  • 28.03.2022 - 14:10

EGEPOSTASI – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir’in yatırım ve projelerine ilişkin bilgi vermek üzere CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirmişti.

Edinilen bilgilere göre Soyer, bu sefer de Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakatı'na imza atan 6 siyasi partinin (CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti) il başkanları ve il yöneticileri ve Millet İttifakı'nın İzmir Milletvekilleriyle bir araya gelecek. Zirvede Soyer’in Büyükşehir’in çalışmalarıyla ilgili sunum yaparak il başkanlarıyla vekilleri bilgilendireceği belirtildi. 

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki toplantının 2 Nisan Cumartesi günü yapılacağı öğrenildi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.