Dolar 32,5572
%0.05
Euro 34,9937
%0.47
Altın 2.422,850
%-0.01
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Menemen Gençlik Kolları Ata’sını andı

CHP Menemen Gençlik Kolları Ata’sını andı

CHP Menemen Gençlik Kolları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlanışının 84’üncü yılında andı. CHP Menemen Gençlik Kolları’nın düzenlediği film gösterimine katılan CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, ‘’ Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ demiştir. Atamız Cumhuriyeti ne milletvekillerine, ne bakanlara emanet etmedi, Cumhuriyeti siz gençlere emanet etti’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 11.11.2022 - 11:10

CHP Menemen Gençlik Kolları, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlanışının 84’üncü yılında andı. CHP Menemen İlçe binasında bir araya gelen gençler, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan ‘Veda’ filmini izledi.  Film gösterimine Menemenli gençler yoğun ilgi gösterdi. 

Güney: Cumhuriyet size emanet 

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı Ömer Güney , ‘’Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde onu saygı, minnet ve özlemle bir kere daha anıyoruz. Çok şanslı bir milletiz ki, Mustafa Kemal Atatürk gibi bir kurucumuz var. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ demiştir. Atamız, Cumhuriyeti milletvekilleri ve bakanlara emanet etmedi, Cumhuriyeti siz gençlere emanet etti. Cumhuriyeti koruyacak olan sizlersiniz. Ben  Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanı olarak bu görevden onur ve gurur duyuyorum’’ dedi. 

Sarı: İktidara yürüdüğümüz bu tarihi yolda…

Sözlerine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak başlayan CHP Menemen Gençlik Kolları Başkanı Emir Sarı, ‘’Bu akşam burada; 57 yıllık ömrüne nice mücadeleler ve zaferler sığdıran Ulu Önderimizi, büyük bir devrimciyi selamlıyor ve anıyoruz. Her birimize Atatürk gençliği olarak büyük sorumluluklar ve büyük görevler düştüğünün bilincindeyiz. Bu bilinçle, iktidara yürüdüğümüz bu tarihi yolda yorulmaksızın mücadelemize devam edeceğiz. Atatürk’ün en büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyet, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partide mücadele etmek bizler için onurdur ‘’ ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.