Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin 'Kardeş ilçe' projesi tam gaz! Başkanlar bu kez Kınık ve Kiraz'da sahaya indi

CHP'nin 'Kardeş ilçe' projesi tam gaz! Başkanlar bu kez Kınık ve Kiraz'da sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının, belediyeleri CHP’de olmayan ilçeler için başlattığı kardeş ilçe projesi kapsamında, Karşıyaka ve Buca belediye başkanları, CHP ilçe örgütleri ile birlikte Kınık ve Kiraz’da saha çalışması yaptı.

  • Ege Postası
  • 09.11.2022 - 16:58

EGEPOSTASI-CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 'Kardeş ilçe' projesi kapsamında belediyesi CHP'de olmayan ilçelerde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında ve 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner koordinatörlüğünde başlatılan saha çalışmaları devam ediyor.

Belediyeleri CHP’de olmayan  ilçelerde, ilçe örgütlerine destek verilmesi, CHP’li belediyelerde yapılan hizmetlerin anlatılması, vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirilmesi için başlatılan kardeş ilçe projesi kapsamında, belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri bu kez Kınık ve Kiraz ilçelerinde sahaya indi.

Çalışma kapsamında Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Kınık’ta, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da Kiraz'da ziyaretler gerçekleştirdi.

Çalışmalara Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, Buca İlçe Başkanı Hatice Taş ile birlikte ev sahibi ilçe başkanları Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz ve Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya ile birlikte ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir de çalışmalara katılarak destek verdiler.

Başkanlar çalışma yaptıkları ilçelerdeki esnaf ve vatadanların talep ve önerilerini dinlerken, ülke gündemiyle ilgili fikir alışverişinde de bulundular.

'Kardeş ilçe' projesi, belediyeleri CHP’de olmayan ilçelere moral vermek, dayanışmayı sağlamak ve imkanlar dahilinde hizmet götürmek için başlatılmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.