Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li eski başkandan örgüte büyük sitem: Aşırı yoğunluğu nedeniyle cenazeye katılamayan...

CHP'li eski başkandan örgüte büyük sitem: Aşırı yoğunluğu nedeniyle cenazeye katılamayan...

CHP Karaburun İlçe eski Başkanı Bülent Çumçum, vefat eden annesi Semiha Düşüner Çumçum'un cenaze törenine katılmayan ve örgütü bilgilendirmeyen CHP Karaburun İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimlerine sitem etti. Sosyal medyadan açıklama yapan Çumçum, " (Aşırı yoğunluğu nedeniyle cenazeye katılamayan hatta telefon dahi açamayan CHP Karaburun İlçe Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerime, yine aşırı yoğunluk nedeniyle cenazeye katılamayan hatta telefon dahi açamayan Karaburun CHP Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine yine aşırı yoğunluk nedeniyle cenazeye katılamayıp telefon dahi açamayan Karaburun Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ahde vefa, örgütümüzün acısını paylaşma, iyi günde değil kötü günde örgüt emekçilerinin yanında olma istek ve azimlerinden dolayı (sayın Engin Öder hariç) ayrıca teşekkür ediyorum." dedi. Çumçum ayrıca cenazeye katılamayan ancak telefonla taziyelerini iletenleri tek tek yazarken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın ismini yazmaması ise dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 03.06.2022 - 23:17

EGEPOSTASI- CHP Karaburun İlçe eski Başkanı Bülent Çumçum, annesi Semiha Düşüner Çumçum'u 1 Haziran'da kaybetti. Çumçum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesinin cenazesinin 02 Haziran Perşembe öğle namazına müteakip Urla Merkez Camiinden kaldırılacağını duyurdu.

Ancak anne acısı yaşayan Bülent Çumçum örgütün kendisini acılı gününde yalnız bıraktığını ifade ederek sitem etti.

Çumçum cenaze törenine katılmayan ve örgütü bilgilendirmeyen CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimlerine sitem etti. 

Öte yandan Çumçum cenazeye katılamayan ancak telefonla taziyelerini ileten isimleri tek tek yazarken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın ismini yazmaması ise dikkat çekti.

Konuya ilişkin duygu ve düşüncelerini sosyal medyadan yaptığı açıklamayla paylaşan Bülent Çumçum şu ifadeleri kullandı;

ARAYANLARI TEK TEK YAZDI, YÜCEL VE İLKAY GİRGİN ERDOĞAN'IN OLMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

"Annemin vefatı nedeniyle cenazede benim ve ailemin yanında olup acımızı paylaşan bölgede bulunamayan ve yoğunlukları nedeniyle telefon ile ulaşan Parti Meclisi üyem Sayın Devrim Barış Çelik’e CHP Sakarya İl başkanıma, CHP Manisa İl başkanıma, CHP Balıkesir İl başkanıma CHP Çanakkale İl başkanıma, İzmir İYİ Parti İl başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine CHP İzmir İl yöneticilerime milletvekillerimiz sayın Tacettin Bayır, sayın Kani Beko, sayın Özcan Purçu sayın Atila Sertel’e ve önceki dönem milletvekilimiz sayın Musa Çam'a, İstanbul Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu, Konak Belediye Başkanı sayın Abdül Batur, Buca Belediye Başkanı sayın Erhan Kılıç, Ödemiş Belediye Başkanı sayın Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Sayın Feridun Yılmazlar'a, Urla CHP ilçe başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine Urla Esnaf Odası başkanıma Urla CHP Meclis üyelerime önceki dönem CHP ilçe başkanlarıma. Örgüt emekçisi yoldaşlarıma, Karaburun CHP Meclis üyelerime, Karaburun İYİ Parti İlçe başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine, Karaburun MHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine Karaburun Ziraat Odası başkanıma, Karaburun Esnaf Odası başkanıma, Karaburun muhtarlarıma,şu anda aklıma gelmeyen tüm dost ve arkadaşlarıma, ailem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

CHP KARABURUN ÖRGÜTÜNE SİTEM!

(Aşırı yoğunluğu nedeniyle Cenazeye katılamayan hatta telefon dahi açamayan CHP Karaburun İlçe başkanıma ve yönetim kurulu üyelerime, yine aşırı yoğunluk nedeniyle cenazeye katılamayan hatta telefon dahi açamayan Karaburun Chp kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerine yine aşırı yoğunluk nedeniyle cenazeye katılamayıp telefon dahi açamayan Karaburun Gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ahde vefa, örgütümüzün acısını paylaşma, iyi günde değil kötü günde örgüt emekçilerinin yanında olma istek ve azimlerinden dolayı (sayın Engin Öder hariç) ayrıca teşekkür ediyorum. Karaburundaki telsiz telefon hatlarındaki aşırı yoğunluk nedeniyle Karaburun CHP ilçe başkanıma cenaze hakkında bilgi vermeme rağmen sosyal medya kullanmayan üyelerimize kısa mesaj ile cenaze bildirimi yapılamamıştır. Bu nedenle birçok üyemiz cenazemiz hakkında bilgi sahibi olamamıştır. Çok çaba harcamalarına rağmen kısa mesaj atamayan sayın ilçe başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine yoğun çaba ve istekleri nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum.)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.