Dolar 32,5681
%0.09
Euro 35,0013
%0.5
Altın 2.429,550
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'e ziyaretçi akını

CHP İzmir'e ziyaretçi akını

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın Alsancak'taki yeni binasında yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşandı. İl Başkanı Yücel ve yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerini ağırladı.

  • Ege Postası
  • 13.01.2022 - 15:55

EGEPOSTASI - Kısa bir süre önce Alsancak’taki yeni binasına taşınan CHP İzmir İl Başkanlığı’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri, CHP Karabağlar ilçe Başkanı Mehmet Türkbay ve ilçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, yeni il binasına kavuşan CHP İzmir İl Başkanlığı'na “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Heyet, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Yücel, Başkan Selvitopu, İlçe Başkanı Türkbay ve konuklara yeni il binasını gezdirdi.

Ziyarette daha sonra Başkan Selvitopu Yücel'e, İkinci Cumhurbaşkanı ve CHP'nin 2. Genel Başkanı İsmet İnönü'nün portresini armağan ederek, yeni il binasının CHP'ye ve İzmir'e hayırlı olmasını diledi. Başkan Selvitopu, “Böylesi fiziki mekanlar gerçekten çok önemli. Biliyoruz ki bu binaları yaşama geçirmek hiç de kolay değil. O nedenle emeği geçen, katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yücel de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alsancak'taki yeni binanın partiye kazandırılmasıyla ilgili süreci anlattı ve yapımına katkı koyan herkese teşekkür etti. Yücel özellikle ilçelerde kendi parti binalarının olması için çalışmayı sürdürdüklerini vurguladı. İlçe Başkanı Türkbay da konuşmasında, il binasının hayırlı olmasını diledi. Ziyaret sonunda günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

GAZİEMİR'DEN TAM KADRO ZİYARET

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Gaziemir Belediye meclis üyeleri, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları da İl Başkanlığı'na çıkarma yaptı.

Heyet, İl Başkanı Yücel ve yönetimine yeni il binası için hayırlı olsun dileklerini iletirken, misafirperverlikleri için de teşekkür etti. Yücel de ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini sundu. 

Ziyarette Arda ve Özkan, Yücel'e Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün portresini hediye etti.

BİR ZİYARET DE KEMALPAŞA'DAN

İl Başkanlığı'nı ziyaret eden bir başka ilçe örgütü de Kemalpaşa oldu. Karabağlar ve Gaziemir'de olduğu gibi Kemalpaşa'dan da tam kadro bir heyet İl Binası'na geldi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, CHP'li Kemalpaşa Belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetimi de Yücel ve il yönetimi tarafından ağırlandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.