Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DEVA Partisi İl Başkanı Ösen paylaştı: Yoksulluğu gözler önüne serdi

DEVA Partisi İl Başkanı Ösen paylaştı: Yoksulluğu gözler önüne serdi

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, saha çalışması kapsamında bugün Konak ilçesine bağlı Ege Mahallesi'nde mesai yaptı. Ösen'in ziyaret ettiği bir kasap dükkanında '15 TL'den aşağıya kıyma, tavuk satmıyorum. Israr etme' yazılı notun asılması dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 12.01.2022 - 16:57

EGEPOSTASI - DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, bugünkü mesaisini İzmir'de Romanların yoğunlukta bulunduğu Ege Mahallesi'ne ayırdı. Ösen'e saha çalışmasında partisinin il yöneticileri ve Konak İlçe Teşkilatı da eşlik etti.

Mahallede vatandaş ve esnafla bir araya gelen heyet, talep ve sıkıntıları dinleyerek tek tek not aldı. Heyet, sıkıntılara karşı çözüm önerileri ve parti politikaları hakkında da vatandaşa bilgi verdi.

Ösen, saha çalışmasından kareleri "Bugün Ege Mahallesindeyiz. Dertler ortak; İşsizlik, yoksulluk, geçim sıkıntısı… Devası ise belli" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Ösen'in yayınladığı fotoğraflardan birisinde bir kasap dükkanının reyonuna '15 TL'den aşağıya kıyma, tavuk satmıyorum. Israr etme' yazılı bir not asılması dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.