Dolar 32,4498
%0.12
Euro 34,4910
%-0.01
Altın 2.473,080
%-0.41
Bist-100 9.575,00
%-1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den Soyer'in sitemine destek: 1,5 milyon İzmirliye saygısızlıktır

CHP'li Yücel'den Soyer'in sitemine destek: 1,5 milyon İzmirliye saygısızlıktır

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz hafta sonu İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve oda başkanları ile temsilcilerinin bulunduğu heyetin Ankara'ya yaptığı ziyarete çağrılmadığı gerekçesiyle sitem eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e destek verdi. Soyer'in seçilmiş bir Belediye Başkanı olduğunun altını çizen Yücel, "Bu davranış sadece Belediye Başkanımız Soyer’e değil, 1,5 milyon İzmirliye de yapılmış bir saygısızlıktır" dedi.

  • Ege Postası
  • 11.01.2022 - 19:07

EGEPOSTASI - İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet, geçen hafta Ankara’ya giderek ilgili bakanlıklara bir takım ziyaretlerde bulunmuştu.

İzmir'in sorunlarının masaya yatırıldığı söz konusu ziyaretler, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından dünkü Büyükşehir Meclisi'nde de gündeme getirilmişti. Soyer, programa çağrılmamasına sitem ederek, "Geçen hafta odalarımızın başkanları ve AK Partinin milletvekilleri Ankara’ya çıkarma yaptılar. Basında böyle yer aldı. İzmir’in sorunlarını bakanlıklar nezdinde dile getirdiler. Bu güzler bir şey. Oraya İzmir Valimizi de götürmüşler. Gönül isterdi ki arkadaşlar lojistik alanını ve OSB’leri konuşuyoruz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı neden yok demesini beklerdim. Ya da bakanlıklarda bu kentin belediye başkanı neden yok demesini beklerdim. Bu hoş olmadı” diye konuşmuştu.

YÜCEL: DEMOKRASİ ANLAYIŞINIZIN SAKATLIĞINI GÖSTERİR

Soyer'in bu siteminin ardından CHP kanadından da Ankara programıyla ilgili arka arkaya eleştiri sesleri yükselmeye başladı.

Son olarak CHP İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya üzerinden Soyer'e destek vererek, "Bu kentin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı 1,5 milyon İzmirli’nin oyunu alarak kenti temsil etmek ve yönetmek için seçildi. Bu davranış sizin demokrasi anlayışınızın sakatlığını göstermekle birlikte,sadece Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e değil, 1,5 milyon İzmirliye de yapılmış bir saygısızlıktır" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.