Dolar 32,5869
%0.35
Euro 34,7287
%-0.01
Altın 2.498,520
%0.56
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı ilçe turlarına başladı! Yücel’den oda ziyaretleri

CHP İl Başkanı ilçe turlarına başladı! Yücel’den oda ziyaretleri

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe turlarına başladı. Bugün güne Kiraz'da başlayan ve ilk gün temaslarını Beydağ’da sürdüren Yücel yarın da Tire ve Bayındır’ı ziyaret edecek.

  • Ege Postası
  • 13.10.2020 - 14:09

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel saha çalışmalarına başladı. 
Dün Tarihi Havagazı Fabrikasında ilçe başkanlarıyla bir araya gelen ve örgüte; AK Parti’nin baskın seçim yapma ihtimaline karşı hazırlıklı olun mesajı veren İl Başkanı Yücel, alan çalışması için ilçe turlarına başladı.

Bugün Kiraz ve Beydağ ilçelerinde bir dizi temasta bulunacak. Yücel’e ilçe ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcıları İsmail Yüzer ve Şener Akdemir eşlik ediyor.

Sabah erken saatlerde Kiraz’a giden İl Başkanı Yücel, İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Yücel ve beraberindekiler önce Kiraz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret ederek Başkan Selim Özdeveci  ve yönetimiyle daha sonra Kiraz Ziraat Odası Başkanı Gürkan Okka  ve yönetimiyle ardından Kiraz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Özmen ve yönetimiyle son olarak da Kiraz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nasuh Coşkun ve yönetimiyle görüştüler. 

Yücel’in ziyaretlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnafın sorunlarına yönelik 17 maddelik çözüm önerisinden bahsettiği öğrenildi.

Öte yandan İl Başkanı Yücel, Kiraz ilçesindeki görüşmelerin ardından Beydağ ilçesine geçerek temaslarını orada sürdürdü.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ve İlçe Başkanı Şakir Başaran, İl Başkanı Deniz Yücel'e sürpriz doğum günü kutlaması hazırladı.

Diğer yandan İl Bşakanı Yücel yarın da Bayındır ve Tire ilçelerini ziyaret edecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.