Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de 'yerel buluşmalar' Karabağlar ile devam etti! Gündem; Olası erken seçim

CHP'de 'yerel buluşmalar' Karabağlar ile devam etti! Gündem; Olası erken seçim

CHP İzmir İl Başkanlığı, saha çalışmaları nedeniyle bir süredir gerçekleştiremediği yerel yönetim buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İl Başkanı Deniz Yücel ve il başkan yardımcıları bugün Karabağlar ilçe örgütüyle bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesinin ise olası erken seçim olduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 18.08.2021 - 11:20

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü, tam kapanmanın ardından başladığı ancak saha çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle bir süredir gerçekleştiremediği yerel yönetim toplantılarına kaldığı yerden devam ediyor.  

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulu üyleri bir yandan saha çalışmalarına hız verirken her gün bir ilçede mesai harcıyor. Geçtiğimiz haftalarda iki gün Bergama, ardından Aliağa daha sonra Menemen ilçelerinde saha çalışması yapan Başkan Yücel ve yönetimi dört koldan çalışmasını sürdürüyor.

Bir yandan da Yücel ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcıları sorunlara yerinde çözüm bulmak için yerel buluşmalar çalışması yapıyor. Yücel ve yönetciler bugün Karabağlar ilçe örgütüyle Nasrettin Hoca Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 

Toplantıya İl Başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcıları Çetin Özdemir ve İsfahan Naki, Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay ile Karabağalr Belediyesi CHP'li Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda, yerel yönetimlerde yaşanan sorunlar masaya yatırılırken çözüm için fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. 

Öte yandan toplantının ana gündemi ise olası erken seçim olduğu belirtildi. Başkan Yücel’in ilçe örgütüne olası erken seçim ihtimaline karşı çalışmalara hız verme talimatı verdiği ifade edildi. 

Buluşmada Karabağlar Beleidye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun ilçede yürütülen çalışmalar, yapılan, yapımı devam eden ve temeli atılacak projeler hakkında sunum yaptığı aktarıldı.

Toplantının ardından Başkan Yücel sosyal medyadan "CHP İktidarı için gün sayıyorsak, bunu örgütümüzün fedakarca yürüttüğü çalışmalara ve belediyelerimizin halktan yana hizmetlerine borçluyuz. Karabağlar ilçe başkanımız, belediye başkanımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte, Karabağlar için daha fazlasını yapmak adına bir araya geldik." notunu paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.