Dolar 32,3748
%0.18
Euro 35,0046
%-0.17
Altın 2.324,910
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan CHP'li belediyelere 'hizmet' tepkisi

AK Partili Kaya'dan CHP'li belediyelere 'hizmet' tepkisi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarını Selçuk'ta katıldığı programlarla sürdürdü. Şirince ve Belevi'de vatandaşlarla buluşan Kaya, Selçuk'a gerçekleştirdikleri kamu yatırımlarının hız kesmediğini söyledi. Selçuk'u yeni projelerle yatırımlarla ve hizmetlerle kalkındırmak için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Kaya, bugüne kadar verdikleri tüm sözleri tutmanın mutluluğu içinde olduklarını belirtti. Yapılan kamu yatırımlarıyla Selçuk'un cazibe merkezi haline geldiğini vurgulayan Kaya, "Tarihiyle, kültürüyle İzmir'imizin yıldızı olan Selçuk'un katma değerini artırmak, daha da ileriye taşımak için gayret ediyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 09.01.2023 - 13:10

AK Partili Kaya, beraberinde Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı ve partililerle birlikte ilk olarak Şirince'ye gitti. Burada esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaya, istek ve talepleri dinledi. Vatandaşların CHP'li İzmir Büyükşehir ve Selçuk belediyelerinden yana şikayetlerini dile getirmesi üzerine konuşan Kaya, "İzmir'in her bölgesini karış karış geziyoruz. Gördüğümüz şey, CHP'li Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin vatandaşlarımızın sorunlarına karşı duyarsız kaldığı yönünde. Şirince, sadece Selçuk ve İzmir'in değil, Türkiye'nin önemli turizm destinasyonlarından birisi. Burada belediye hizmetleri noktasında yapılması gerekenlerin yerine getirilmediğini görüyoruz. Turizm çekiciliği olan destinasyonların korunması, geliştirilmesi ve tanıtılmasındaki en önemli sorumlulardan biri belediyelerdir. Maalesef sorumluluklarını yerine getirmeyen bir anlayışla karşı karşıyayız" sözlerini sarf etti. 

TURİZMDE REKORLAR KIRILDI, SELÇUK DA BUNDAN PAYINI ALDI 

AK Parti'nin turizmdeki atılımlarıyla rekorlar kırıldığını, bundan Selçuk'un da payını aldığını hatırlatan Kaya, "Pandemi öncesinde, 2019'da turizm gelirinde tüm zamanların rekoru kırıldı. Türkiye, 34,5 milyar dolar turizm geliri elde etti. Toplam ziyaretçi sayısı da 51,7 milyon oldu. Pandemideki durgunluktan sonra da hızlı bir toparlanma süreci yaşadık. Ülkemizin turizm geliri, 2021'de bir önceki yıla göre yüzde 103 artarak 24 milyar 482 milyon 332 bin dolara yükselirken, ülkeden çıkış yapan ziyaretçi sayısı 29 milyon 357 bin 463 kişi oldu. Pandemi öncesinde rekor kırdığımız rakamlara geri dönüş çok yakın. Turizmde hedeflerimize istikrarlı bir biçimde yürüyoruz" dedi. 

BELEVİ'DE CHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR'İN YAPMADIKLARINI BİZ YAPIYORUZ

Şirince'den sonra Belevi'ye geçen Kaya, burada esnafları ziyaret etti, mahalle meydanında bulunan kahvehanede bölge sakinleriyle bir araya geldi. Belevi'de CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin yapması gereken Cibe Mevkii Tarımsal Amaçlı Görünmez Yolu'nu tamamladıklarını hatırlatan Kaya, Küçük Menderes'teki ıslah ve temizlik çalışmaları, köprü inşası ile de bölgede tarım yapan vatandaşları rahatlattıklarını söyledi. Belevili vatandaşların doğalgaz taleplerine yanıt veren Kaya, bu konuda da gerekli adımları atarak en kısa sürede Belevi'yi doğalgazla buluşturacaklarını ifade etti. 

SELÇUK KAMU YATIRIMLARINDA REKOR KIRDI 

Selçuk'ta şehir merkezini doğalgazla buluşturduklarını, İZBAN ile ulaşımı kolaylaştırdıklarını, bölünmüş yol yenilediklerini, yeni okullar, Hükümet Konağı ve Adliye Sarayı inşa ettiklerini hatırlatan Kaya, "Selçuk'a yaptığımız yatırımlar saymakla bitmez. TOKİ konutları yükseliyor, Antik Kanal çalışmaları devam ediyor, Devlet Hastanesi ihale süreci, 500 öğrencimizin barınacağı öğrenci yurdu ihalesi ve yeni okullarla Selçuk yatırım rekoru kırıyor. Gerçekleştirdiğimiz kamu yatırımları artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.