Dolar 32,4648
%-0.07
Euro 34,8205
%-0.43
Altın 2.451,850
%0.64
Bist-100 9.893,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya Buca incelemelerde bulundu... Vatandaşlara 'yanınızdayız' mesajı verdi

AK Partili Kaya Buca incelemelerde bulundu... Vatandaşlara 'yanınızdayız' mesajı verdi

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve beraberindekiler, Buca'da şiddetli yağmur sonrası etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Kaya, "Hemşehrilerimize geçmiş olsun, her zaman yanlarındayız, devletimizin tüm birimleri durumu hassasiyetle takip ediyor. Rabbim beterinden korusun" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.02.2021 - 18:11

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu birlikte yağmurdan olumsuz etkilenen bölgelerde ziyaretlerde bulundular.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kaya, "İzmir'imizde dün geceden beri süren, aşırı yağmur ve ardından yaşanan taşkınlar nedeniyle iki vatandaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun. Taşkınlardan olumsuz etkilenen bölgelerimizi ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimize geçmiş olsun, her zaman yanlarındayız, devletimizin tüm birimleri durumu hassasiyetle takip ediyor. Rabbim beterinden korusun." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.