Dolar 32,4127
%-0.08
Euro 34,8267
%0.25
Altın 2.431,040
%-0.31
Bist-100 9.992,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi İzmir’de bir istifa daha

Gelecek Partisi İzmir’de bir istifa daha

Gelecek Partisi İzmir’de bir istifa daha yaşandı. Parti’nin 4. İzmir İl Başkanı Hakan Yazar’ın göreve atamasının ardından ilçelerde başlayan istifalara bir yenisi daha eklendi. Gelecek Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Murat Uzunöner, yönetim ile birlikte istifa ettiklerini açıkladı. Uzunöner, 10 ayda üç il başkanının değiştiğini hatırlatarak parti içi çekimelerin kendilerini yıprattığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 02.02.2021 - 17:01

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İzmir’de kurulduğu günden bugüne  İzmir’de üç il başkanı değişen Gelecek Partisi İzmir’de son il başkanı ise geçtiğimiz haftalarda atanmıştı.
Genel Merkez, var olan sorunları çözmesi ve İzmir’de yeniden teşkilatlanmanın sağlanması için kurucu üyelerden Hakan Yazar’ı İzmir İl Başkanı Olarak atamıştı. 

Yazar’ın başkan olarak atanmasının ardından ise, örgüt içerisinden başkan isteyen ilçelerden tepkiler art arda gelmişti.

İlk olarak Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan partisinden istifa etmiş ve Alkan’ın istifasını Menderes İlçe Başkanı Hanife Kural’ın istifası takip etmişti.

Gelecek Partisi İzmir’de ilçelerden bir istifa daha geldi. Gelecek Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Murat Uzunöner de bugün başkanlıktan istifa ettiğini açıkladı. Uzunöner’in istifa dilekçesinin Genel Merkez’e gönderildiği öğrenildi.

"YORULDUK"

İstifasına ilişkin konuşan Uzunöner, “İzmir’de Gelecek Partisi’nde 10 aydır bir koşturmamız var. 10 ayda üç tane il başkanı değişti artık biz yorulduk, insanlar artık bize güvenmiyor. Onlar daha kendi aralarında kavga ediyorlar. Sosyal medyadan yapılan göndermeler ve parti içi dedikodular ilçemize yeterince zarar verdi. Bunun için artık 10 aydır sürdürdüğüm teşkilat başkanlığından yönetimle beraber istifa etme kararı aldık. Sayın Ahmet Davutoğlu hocamız bize bu görevi verdi, biz de layıkıyla yerine getirmek için elimizden geldiği kadar çaba harcadık ama artık gerek ilçe başkanımız olsun gerek yönetim kurulumuz olsun artık yorulduk” dedi.

Karabağlar’dan gelen istifa ile birlikte Gelecek Partisi İzmir’de örgütlü olarak sadece Seferihisar, Dikili ve Torbalı ilçeleri kaldı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.