Dolar 32,5307
%0.29
Euro 34,9060
%0.47
Altın 2.443,700
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gruşçu'dan yerel yönetimleri eleştirenlere sert yanıt: İzmir’in yaşadığı her afette...

Gruşçu'dan yerel yönetimleri eleştirenlere sert yanıt: İzmir’in yaşadığı her afette...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İzmir'de yaşanan sel felaketi sonrası CHP'li yerel yönetimleri eleştirenleri hedef aldı. Gruşçu, "Yine selden kütük kapmaya ve doğal afet üzerinden siyaset malzemesi oluşturmaya çalışan bir zihniyetle karşı karşıyayız. İzmirliler deprem felaketinde can derdindeyken enkaz üstüne çıkıp fotoğraf çektirenler yine sahnede.Vatandaşlarımıza el uzatacağı yere hala siyaset peşinde koşan bu güruha sesleniyorum: İzmir’in yaşadığı her afette gösterdiğiniz samimiyetsizliğiniz, aciziyetiniz ve utanmazlığınızı bir kenara bırakıp en azından önce bir geçmiş olsun dileyin." dedi.

  • Ege Postası
  • 02.02.2021 - 16:10

EGEPOSTASI- İzmir'de dün geceden beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle kentte metrekareye 130 kilogram yağış düşerken, hemen hemen bütün ilçelerde sel ve su baskınları yaşandı.

İzmir'de yaşanan afette şu ana kadar 1 vatandaş hayatını kaybederken, ekipler sahada yaraları sarmak için çalışmaları yürütüyor.

İzmir felaketi yaşarken, CHP'den yerel yönetimleri hedef alan açıklamalara sert yanıt geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, yaşanan felaket dolayısıyla CHP'li belediyeleri suçlayanlara seslendi.

Gruşçu,  "Samimiyetsizliğiniz, aciziyetiniz ve utanmazlığınızı bir kenara bırakıp en azından önce bir geçmiş olsun dileyin. Laf üreteceğinize devletin kurumlarını ve kadrolarınızı derhal harekete geçirin. Can siperane sahada çalışan belediyelerimize destek olun." dedi.

Gruşçu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Geçmiş olsun hemşehrilerim. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve Konak Belediyemizin aldığı önlemler sayesinde büyük bir felaket önlendi, selden mağdur olan vatandaşlarımıza anında müdahale edilerek el uzatıldı. İzmirli dayanışması yine ön plana çıktı.

Ancak yine selden kütük kapmaya ve doğal afet üzerinden siyaset malzemesi oluşturmaya çalışan bir zihniyetle karşı karşıyayız. İzmirliler deprem felaketinde can derdindeyken enkaz üstüne çıkıp fotoğraf çektirenler yine sahnede.

Vatandaşlarımıza el uzatacağı yere hala siyaset peşinde koşan bu güruha sesleniyorum: İzmir’in yaşadığı her afette gösterdiğiniz samimiyetsizliğiniz, aciziyetiniz ve utanmazlığınızı bir kenara bırakıp en azından önce bir geçmiş olsun dileyin.

Laf üreteceğinize devletin kurumlarını ve kadrolarınızı derhal harekete geçirin. Can siperane sahada çalışan belediyelerimize destek olun."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.