Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekliden 4 ilçede mesaj yağmuru

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekliden 4 ilçede mesaj yağmuru

Ramazan boyunca evlerden taksi duraklarına; öğrenci yurtlarından ilçe teşkilatlarına kadar sayısız ziyaret ve etkinlikte bulunan AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; bu kez güney ilçelerindeydi. Kiraz’da iftar yapan, Beydağ’da vatandaşlarla teravih namazı kılan, Ödemiş’te teşkilatla, Menderes’te öğrencilerle sahur programlarına katılan Başkan Sürekli yaptığı konuşmalarda pek çok mesaj verdi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2022 - 13:02

Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşmaktan ve rekor düzeyde sosyal yardım yapmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Sürekli’nin Ödemiş ve Menderes’teki gündemi ise siyasetti. Başkan Sürekli; bu iki ilçede emaneti geri alacaklarına inandığını belirterek; “Zor süreçlerden geçtik, geçiyoruz.  Ancak, kıymeti meydana çıkaran zorluklardır. Kıymetli olan gücümüz, kendi kaynaklarımız; birlik ve beraberliğimiz. Ekonomiyle ilgili tedbirlerimizi hızla aldık. Vatandaşımızı ayakta tutarak daha refah günleri karşılamaya hazırlanıyoruz. Hizmet ve yatırımlarımızı sekteye uğratmadan sürdürüyoruz. İnşallah hizmetlerimiz artarak devam edecek. Ödemiş ve Menderes’teki emanetlerimizi de geri alarak hem genel hem yerel hizmet noktasında halkımıza yeniden hakkını teslim edeceğiz.” diye konuştu.

Kiraz’da 4 bin kişiyle iftar;

Ödemiş’te hayırlı bir iş…

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Milletvekili Necip Nasır ile birlikte önce Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın ev sahipliğindeki iftar programında, yaklaşık 4 bin kişiyle birlikte orucunu açtı. İl Başkanı Sürekli ve Milletvekili Nasır, Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği’ni de ziyaret ederken, ardından muhtarlarla çay içtiler. İl Başkanı Sürekli, ‘’İftarda muazzam bir fotoğraf vardı. Kiraz’ın AK Parti farkını yaşadığını gösteren bir fotoğraf. İçlerinden biri olan belediye başkanımız Sayın Özçınar; tüm engellemelere rağmen olağanüstü bir çabayla ilçemizi kalkındırmak, herkese eşit hizmet götürmek için yılmadan usanmadan çalışıyor. Keza Bergama, Bayındır, Kınık’ta da bu böyle. İnşallah bu farkı, Büyükşehir’i de alarak İzmir’imizin tüm ilçelerinde ortaya koyacak bir tablo oluşturacağız. İlçe teşkilatlarımız var gücüyle alanda. Vatandaşımızın derdiyle, dileğiyle yatıp kalkıyor. Kurduğumuz gönül bağları inanıyorum ki hepimize; ülkemize ve İzmir’imize olumlu yansıyacak. Sadece emanetleri geri almakla kalmayacağız. Yılların ihmaline maruz kalan tüm ilçelerimize yerel hizmetin nasıl olması gerektiğini göstermeyi hedefliyoruz.” dedi

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Ödemiş’te, Altuğ Safa Yiyen isimli vatandaşın evlilik niyetinde olduğu Şehriban Aygün’ün ailesi ile tanışma ziyareti davetini kırmadı. Gençlerin aile olmak üzere ilk adımlarına şahitlik etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Sürekli; ailelerine de tamamına ermesi dileğinde bulundu. 

Bayrama doğru büyük iftar hazırlığı

Ödemiş programının ardından Menderes’te KÜTTAB Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan gençlerle sahur yapan Başkan Sürekli; ayrıca Ege Bölgesi Kuşu Kasabası Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’ndeki sahur sohbetine katıldı. Gece ile gündüzün dost olduğu Ramazan ayında; geceyi ve gündüzü paylaşarak, hasbıhal ederek, dayanışma içinde geçirmenin huzurunu yaşadığını belirten Sürekli; “Allah’ın izniyle dünden bugüne tüm parti yöneticilerimizle bir iftar sofrasında buluşacağız. Cumartesi günü de Konak Meydanı’nda İzmirli hemşerilerimizle bayramlaşarak gönül soframızı kuracağız.  Bu süre zarfında gençlerimizle de sık sık bu sofraları paylaştık. Onların gençlikleri ve umut dolu, yaratıcı dünyalarından feyiz aldık. Pandemi döneminde birbirimizden fiziksel olarak uzak düştüğümüz üyelerimizle, halkımızla, esnafımızla, çiftçimizle kucaklaştık, hasret giderdik.“ dedi.

Nasıl çözdüysek, öyle çözeriz…

Sahur sohbetlerinde gündemi değerlendirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her fırsatta altını çizdiği ‘Dünya 5’ten büyüktür’ sözünü hatırlatan Başkan Kerem Ali Sürekli şu ifadeleri kullandı; “Ülkemizde olduğu gibi, dünya genelinde de mazlumun yanındaki yerimizi; huzur, güven ve barış noktasındaki duruşumuzu koruduk. Evet, vatandaşımız zorlandı, sıkıntılar belli. Görüyoruz, duyuyoruz, yaşıyoruz. Ancak Cumhurbaşkanımız elimizdeki tüm imkânları seferber ederek çok büyük adımlar attı, çözümler üretti. Bu zeminden nemalanmak isteyenlere taviz vermedik, halkımız da vermedi. Milletin iradesinin ve güveninin bizden yana olduğunu biliyoruz. 20 yıldır her sorunu nasıl çözdüysek, bugün de öyle çözüyoruz. Beka budur. Sarsılmaz devlet iradesi budur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunu, taraflı tarafsız herkes görüyor. Dünya görüyor. Dünyanın en aktif diplomasi üreten siyasi liderine, devlet adamına sahibiz. Bu sayede her yerde ve her zaman başımız dik, alnımız açık. Kıymeti ortaya çıkaran zorluklardır. Bu şans; ülkemizin insan ve emek gücü, milli birliği, toprağımızın bereketi ile birleşince güzel günlerin yakın olması kaçınılmaz. Eminim, o günleri hep birlikte görecek ve yaşayacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.