Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin kalesinde şok! Törene 50 kişi katıldı

CHP’nin kalesinde şok! Törene 50 kişi katıldı

Karşıyaka’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen törene CHP Karşıyaka İlçe Örgütü’nden yaklaşık 50 kişinin katılması şaşkınlık yarattı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’un törene katılımın az olması nedneiyle üyelere sitem dolu bir mesaj göndermesi ilçede büyük tepki çekti.

  • Ege Postası
  • 23.04.2022 - 12:52

EGEPOSTASI – Bir süredir örgüt içi sorun ve anlaşmazlıklarla gündeme gelen CHP Karşıyaka İlçe Örgütü yeni bir krizle çalkalanıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümü kapsamında bugün Karşıyaka’da düzenlenecek tören için CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, önceki gün İlçe Başkanlığı'nın telefon numarası üzerinden tüm örgüte davete katılım mesajı gönderdi. 

Hükümet Konağı’nda düzenlenen ve Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun gerçekleştirildiği tören için yaklaşık 50 kişinin katılması şok etkisi yarattı.

KATILIM AZ OLUNCA SİTEM ETTİ

İlçe Başkanı Koç, CHP’nin en kalabalık örgütlerinden birisi olan ve yaklaşık 16 bin üyenin bulunduğu Karşıyaka’da 23 Nisan törenlerine katılımın az olması nedeniyle örgüte yine mesaj göndererek sitem etti. Koç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli arkadaşlar, 

Bugün yapılan 23 Nisan töreni için tüm örgütümüze mesaj çekilmesine ve değişik platformlarda davet paylaşılmasına rağmen katılım toplam 50 kişiyle sınırlı kalmıştır. Böyle bayramlarda birlikte olmak, çoğalmak ve ulusal bayramlarımızda tüm örgüt üyelerimizle birlikte olmak en büyük dileğimizdir.”

ÖRGÜTLE ANLAŞMAZLIKLAR DEVAM EDİYOR

Uzun süredir örgüt içinde anlaşmazlıkların yaşandığı ilçede 23 Nisan törenine katılımın az olması nedeniyle İlçe Başkanı Serdar Koç’un toparlayıcı bir başkanlık süreci yönetememesi olarak ifade edildi. Koç’un törene az sayıda kişinin katılması nedeniyle faturayı örgüte çıkarması nedeniyle de performansının ilçede yeniden tartışma konusu olduğu kaydedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.