Dolar 32,3041
%-0.1
Euro 34,8253
%0.04
Altın 2.410,030
%0.69
Bist-100 10.229,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınlar istedi, Başkan tamam dedi

Kadınlar istedi, Başkan tamam dedi

Işıkkent Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan katı atık transfer istasyonunda flaş bir gelişme yaşandı. Uzun süredir paylaştıkları resimler ve yaptıkları açıklamalarla projeye karşı çıkan Işıkkent Dayanışma Platformu üyesi kadınlar muradına erdi. Geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla bir araya gelen platform üyeleri topladıkları 3 bin 500 imzayı Kocaoğlu'na verdi. Kocaoğlu da bunun üzerine “sizleri kesinlikle üzmem söz veriyorum tesisi yapmayacağım” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.03.2013 - 17:25
 EGE POSTASI - Bornova Işıkkent Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan katı atık transfer merkezinde sürpriz bir gelişme yaşandı.Bölge halkının direnişine,AK Parti İlçe Teşkilatı’nın tepkisine, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, STK’lar ve CHP’li birkaç meclis üyesinin girişimlerine rağmen katı atık transfer merkezi Büyükşehir Meclisi’nde AK Partililerin de desteğini alarak oy birliğiyle kabul edilmişti. Işıkkent Dayanışma Platformu, uzun süren girişimler sonrası Bornovalı’ya müjde verdi. Katı atık transfer merkezini istemediklerine dair günlerdir resimler ve açıklamalarla kamuoyu oluşturmaya çalışan Işıkkent Dayanışma Platformu Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla bir araya geldi. Işıkkent Dayanışma Platformu üyesi kadınları dinleyen Kocaoğlu, üyelere bekledikleri müjdeyi verdi ve katı atık transfer merkezi projesinde geri adım attı.

“KOCAOĞLU SÖZ VERDİ”
Platform yaptığı yazılı açıklamada gelişmeleri şöyle anlattı, “ Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu ile birlikte yaptığımız bir saatlik toplantıda Işıkkent ile ilgili sıkıntılarımızı , yaptığımız çalışma hakkında verdiğimiz bilgileri can kulağıyla dinledi, notlar aldı , yapılabilecek olanları ve yapılamayacakların da sebeplerini dile getirdi. En önemli konumuz olan katı atık transfer merkezi hakkında ise ‘ben Bornova'ya zarar verecek hiç bir şey yapmam , sizler Işıkkent halkını temsilen buraya gelmişsiniz ben sizleri kesinlikle üzmem söz veriyorum yapmayacağım’ diyerek bize verdiği sözden sonra hepimiz rahat bir nefes aldık ve dost sohbetimize çıkışta da devam ettik.Sesimize kulak veren,bize sahip çıkan Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ederiz.Bizim bu çalışmamızı, sakıncalarımızı tarafsız objektif bir şekilde görüp desteğini bizden esirgemeyen sayın Olgun Atila’ya ayrıca teşekkür ederiz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.