Dolar 32,3828
%0.07
Euro 34,7640
%-0.08
Altın 2.396,620
%-0.01
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel’den Meclis’e veda

Yücel’den Meclis’e veda

Haziran 2023’te yapılması planlanan genel seçimler öncesi, CHP Genel Merkezi’nin geçtiğimiz haftalarda il, ilçe ve belde başkanlarının milletvekili olmak için istifa etmelerine ilişkin genelge göndermesinin ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in istifa edip etmeyeceği merak konusu olurken bugün gerçekleştirilen İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi yapılan CHP grup toplantısı sonrasında dikkat çeken anlar yaşandı. Yücel, toplantı sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çekildi. Katıldığı grup toplantısının Yücel’in il başkanı olarak katıldığı son grup toplantısı olduğu ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 12.12.2022 - 18:13

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Haziran 2023’te yapılması planlanan genel seçimler öncesi, CHP Genel Merkezi’nin geçtiğimiz haftalarda il, ilçe ve belde başkanlarının milletvekili olmak için istifa etmelerine ilişkin genelge göndermişti.

Genelgede milletvekili aday adayı olmak isteyen başkan ve yöneticileri 5-26 Aralık tarihleri arasında istifa dilekçelerini Genel Merkez’e ulaştırması gerektiği belirtilirken gözler 5 yıldır CHP İzmir’de il başkanlığı görevini yürüten Deniz Yücel’e çevrilmişti.

Parti kulislerinde Yücel’in istifasına kesin gözüyle bakılırken Başkan Yücel’den bugüne kadar adaylık için herhangi bir açıklama gelmemiş ancak Yücel’in olası istifasına karşılık yeni il başkanının kim olacağına ilişkin kulislerde hareketlilik başlamıştı.

VEDA GİBİ TABLO

Öte yandan; bugün gerçekleştirilen İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi yapılan CHP grup toplantısı sonrasında dikkat çeken anlar yaşandı.

İl Başkanı Yücel, toplantının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çekildi.

Toplantı sonrasında ise Yücel’in meclis toplantısına gelen meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanlarıyla samimi diyalogları dikkat çekti.

Bu gelişmeler ise Yücel’in kısa sürede milletvekilliği için istifa edeceği iddialarını güçlendirdi.

O TARİH İŞARET EDİLDİ

Öte yandan; İl Başkanı Yücel’in son kez grup toplantısına katıldığı ve önümüzdeki hafta istifa edeceği ileri sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.