Dolar 32,3405
%-0.06
Euro 34,7633
%-0.08
Altın 2.392,700
%-0.17
Bist-100 10.249,00
%0.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den çocuk istismarına tepki: Bu ahlaksızlığa göz yumanlar...

CHP’li Yücel’den çocuk istismarına tepki: Bu ahlaksızlığa göz yumanlar...

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşındayken "imam nikahıyla evlendirmesine" ve iktidarın bu durum karşısında sessiz kalmasına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Yücel açıklamasında, ‘’Kendilerini sosyal medyadan eleştirenleri sabaha karşı gözaltına aldırıp, yargıya parmak sallayan iktidar mensupları; 6 yaşındaki çocuğun yıllardır tecavüze uğramasına gıklarını çıkartmıyorlar. Ülkemizi ve çocuklarımızı bu sapkın zihniyetten de, onlara çanak tutan basiretsiz iktidardan da kurtaracağız’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 12.12.2022 - 14:51

EGEPOSTASI- İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşındayken "imam nikahıyla’’ evlendirmesine yönelik tepkiler dinmiyor. Bguün sabah CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP yöneticileri ve milletvekilleri; TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürümüş ve CHP lideri Kılıçdaroğlu burada çok sert bir açıklama yapmış iktidara, Aile Bakanı ve Adalet Bakanı'na tepki göstermişti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de konuya ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetini hedef aldı. 

İktidarı sessiz kalmakla suçlayan CHP’li Yücel açıklamasında, "Kendilerini sosyal medyadan eleştirenleri sabaha karşı gözaltına aldırıp, yargıya parmak sallayan iktidar mensupları; 6 yaşındaki çocuğun yıllardır tecavüze uğramasına gıklarını çıkartmıyorlar. Bu ahlaksızlığa göz yumanlar da en az bu işin failleri kadar suçludurlar. Ülkemizi ve çocuklarımızı bu sapkın zihniyetten de, onlara çanak tutan basiretsiz iktidardan da kurtaracağız..." ifadelerine yer verdi. 

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yarın saat 11.00'de, İl Başkanlığı'nın Alsancak'taki binasında konuya ilişkin basın açıklaması yapacak. Basın açıklamasına milletvekilleri, ilçe başkanları ve kadın kolları üyeleri de katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.