Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ ve CHP Bornova örgütü 'Kardeş ilçe' Bayındır'da sahaya indi

Başkan İduğ ve CHP Bornova örgütü 'Kardeş ilçe' Bayındır'da sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın, belediyeleri CHP’de olmayan ilçeler için başlattığı 'Kardeş ilçe' projesi kapsamında, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve Bornova örgütü, Bayındır’da saha çalışması yaptı.

  • Ege Postası
  • 10.12.2022 - 19:12

EGEPOSTASI-CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 'Kardeş ilçe' projesi kapsamında belediyesi CHP'de olmayan ilçelerde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında ve 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner koordinatörlüğünde başlatılan saha çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediyeleri CHP’de olmayan ilçelerde, ilçe örgütlerine destek verilmesi, CHP’li belediyelerde yapılan hizmetlerin anlatılması, vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirilmesi için başlatılan kardeş ilçe projesi kapsamında, belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri bu kez Bayındır'da sahaya indi.

Çalışma kapsamında Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ile Bornova meclis üyeleri Bayındır'da esnaf, ziraat odası, dernek ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Başkan İduğ, İlçe Başkanı Çapın ve Bornova İlçe örgütü üyelerine İl Başkan Yardımcıları Sedrettin Coşkuner ve Özkan Tice ile Bayındır İlçe Başkanı Bahzat Aydilek eşlik etti.

Başkanlar çalışma yaptıkları Bayındır'da esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinlerken, ülke gündemiyle ilgili fikir alışverişinde de bulundular.

Çiçekçilik ve hayvancılığın geçim kaynağı olduğu ilçede çiftçilerin CHP'li başkanlara ekonomik olarak çıkmazda olduklarını anlattıkları ve süt inekleriyle kuzularını kesime gönderdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Esnafın ise giderlerden dert yandığı ve en çok elektrik faturalarından şikayet ettilkleri belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.