Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni Malatyaspor'un kalecisi göçük altında hayatını kaybetti

Yeni Malatyaspor'un kalecisi göçük altında hayatını kaybetti

Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan depremde enkaz altında kaldı. Genç kaleciyi hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 06.02.2023 - 16:31
  • Güncelleme: 07.02.2023 - 01:49

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremden sonra Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın enkaz altında kaldığı ifade edildi. Türkaslan, hayatını kaybetti.

Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Rizespor maçı sonrası takıma 2 gün izin vermiştim. Oyuncuların birçoğu Malatya'da değildi. Bir tek ikinci kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan oradaydı. Eşini kurtarmışlar. Perişan haldeyim" açıklamasında bulundu.

Gaziantep yerel basınından Pusula’nın aktardığı haberde, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın enkaz altında kaldığı ifade edildi.

ENKAZDAN ÇIKARILDILAR

Hataysporlu oyunculardan Burak Öksüz, Bertuğ Yıldırım, Kerim Alıcı, Onur Ergün ve Christian Atsu ile birlikte teknik heyetten dört isme ulaşılamadığı iddia edilmişti. Alınan son bilgilere göre, Hatayspor forması giyen Burak Öksüz enkazdan çıkarıldı. Kerim Alıcı'nın da kendi imkanlarıyla enkazdan çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ayrıca Bertuğ Yıldırım ve Onur Ergün'ün de iyi olduğu ifade edildi. Hatayspor’da teknik heyetten iki isim de enkazdan sağ olarak kurtulurken, Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'a, futbolcular Christian Atsu ile Onur Ergün'e ve kulüp tercümanı Emre Aslan'a henüz ulaşılamadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.