Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti ilçe başkanlarından acı haber

İYİ Parti ilçe başkanlarından acı haber

İYİ Parti Gaziantep İlçe Başkanı Bünyamin Tek ve eşi depremde hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 06.02.2023 - 15:45
  • Güncelleme: 07.02.2023 - 00:23

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay ve birçok il daha sallandı.

Binaların yerle bir olduğu depremin ardından en büyüğü 6,6 ve 6,5 olmak üzere çok sayıda artçı meydana geldi. Bölgede ekiplerin çalışması devam ederken enkazlarda altında çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Antep Nurdağ İlçe Başkanı Bünyamin Tek ve eşinin meydana gelen depremde hayatını kaybettiğini duyurdu.

İYİ PARTİ NURDAĞ İLÇE BAŞKANI TEK'TEN ACI HABER

Kavuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İYİ Parti'mizin Gaziantep Nurdağ İlçe Başkanı Bünyamin Tek ve kıymetli eşini maalesef depremde kaybettik. Merhum Başkanımıza ve eşine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

İYİ PARTİ ELBİSTAN İLÇE BAŞKANI ÖZDEMİR HAYATINI KAYBETTİ 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Kahramanmaraş Elbistan İlçe Başkanı Serhat Özdemir’in yaşanılan deprem nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı. Akşener, sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı:

“Değerli dava arkadaşım, Kahramanmaraş Elbistan İlçe Başkanımız Serhat Özdemir’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

AKŞENER: "YÜREĞİME KOR GİBİ DÜŞTÜ...”

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, deprem nedeniyle İYİ Parti Antakya Kadın Kolları Politikaları Başkanı Özge Alkan'ın, eşi ve bebeğiyle birlikte enkaz altında kaldığını ve yaşamlarını yitirdiğini duyurdu. Akşener, sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı:

"Değerli dava arkadaşım, Antakya Kadın Politikaları Başkanımız Özge Alkan'ın, eşi ve 12 günlük bebeğiyle enkaz altında vefat ettiği haberi, yüreğime kor gibi düştü... Rabbim ailelerine ve sevdiklerine sabırlar versin. Ruhları şad, mekânları cennet olsun..."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.