Dolar 32,2283
%-0.16
Euro 34,7881
%-0.11
Altın 2.427,280
%0.1
Bist-100 10.056,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den dikkat çeken 'değişim'

Soyer'den dikkat çeken 'değişim'

İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı Tunç Soyer, görevi bırakmasının ardından ilk kez bir toplantıya katıldı. Günler sonra ortaya çıkan Tunç Soyer, yeni imajı ile dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 27.04.2024 - 18:36
  • Güncelleme: 27.04.2024 - 18:45

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini Cemil Tugay’a devreden Tunç Soyer, günler sonra ilk kez ortaya çıktı. Tunç Soyer,  Commercial Business Club toplantısında ekonomik büyüme ile ekoloji ve demokrasinin ilişkisini anlattı.

YENİ İMAJIYLA DİKKAT ÇEKTİ 

Tunç Soyer yeni imajıyla dikkat çekti. Soyer'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda sakal bıraktığı görüldü. 

EKONOMİ VE EKOLOJİ DENGESİ 

Soyer açıklamasında “Ekonomi meselesinden biraz bahsedeyim. Sözcüğün kökenine indiğiniz zaman ‘ev düzeni’ demek. Ekoloji ve ekonomi çok iç içe. Doğanın erdemleri ve doğanın parçası olması nedeniyle sürdüreceğiniz hayatı ancak onun bilgisine sahip olarak ancak onun bilgisini öğrenerek sürdürebileceğimizi idrak etmemiz lazım. Birinin aleyhi ile diğerini büyütemezsiniz. Eğer ekonomiyi büyütmek istiyorsanız ekolojiye sahip çıkmanız gerekir. Dolayısıyla bizim ticaret, turizm, sanayi gibi kolların hepsinde temel mesele ekoloji ile ekonomi arasındaki bağı hatırlamak. Biz bugüne kadar hep tepeden baktığımız için, hep doğanın üzerinde bir güç uyguladığımız için kendimize doğanın önemini ve onunla barışık yaşamının ne demek olduğunu bir türlü öğrenemedik" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.