Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O görüntülerin ardından flaş gelişme: Aile ve Sosyal Hizmetler harekete geçti

O görüntülerin ardından flaş gelişme: Aile ve Sosyal Hizmetler harekete geçti

WhatsApp ihbar hattımıza gelen görüntülerde İzmir’de bir annenin çocuğuna yönelik istismarcı tavırları izleyenlerde büyük tepkilere neden olmasının ardından Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçti. Kız çocuğunun babası E.D’nin anne A.N.U hakkında çocuğuna yönelik istismar ve velayet hakkını kötüye kullanması gerekçesiyle dava açtığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürlüğü’nün davaya müdahil olacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 18.08.2021 - 14:38

EGEPOSTASI- WhatsApp ihbar hattımıza gelen iki video görüntüsünde A.N.U isimli annenin çocuğuna hem pedagojik hem de psikolojik açıdan şiddet içeren davranışları görenlerde büyük tepkiye neden olmuştu.

Görüntülerde anne A.N.U. bugün dört yaşında olan kızına o yaştaki bir çocuğun duymaması bile gereken küfürleri yanında söyleyip bir de kızına söyletmeye çalışıyor. Ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerde anne A.N.U. kızına “teyzen için y***k de”. ifadelerini kullanıyor. Çocuğun kabul etmemesi üzerine ısrarla çocuğuna üst üste y***k dedirtmeye çalışıyor.

Bu görüntülerin ardından 3 yaşındaki kız çocuğun babası E.D, anne A.N.U hakkında kendi çocuğuna yönelik istismar ve velayet hakkını kötüye kullanması nedeniyle anneye dava açtı.

O görüntülerin kamuoyunda tepkiyle karşılanmasının ve çoğun ruhsal gelişimini kötü etkilemesi nedeniyle Aile ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürlüğü de harekete geçti. Edindiğimiz bilgiye göre, baba E.D’nin açtığı davaya müdahil olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.