Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de utandıran görüntüler: Anneden çocuğuna iğrenç istismar

İzmir'de utandıran görüntüler: Anneden çocuğuna iğrenç istismar

Son yıllarda gittikçe artan çocuğa yönelik şiddet ve istismar vakalarına bir yenisi daha eklendi. WhatsApp ihbar hattımıza gelen görüntülerde İzmir’de bir annenin çocuğuna yönelik istismarcı tavırları izleyenlerde büyük tepki topladı. Anne A.N.U’nun ilgili görüntülerde çocuğuna yönelik, çocuğun psikolojik ve ruhsal gelişimini kötü yönde etkileyecek küfür ve istismara varan sözler söyleyip, davranış sergilediği görüldü.

  • Ege Postası
  • 17.08.2021 - 20:06

EGEPOSTASI- Türkiye'nin kanayan yaralarından çocuğa yönelik şiddet ve istismar vakaları her yıl katlanarak artıyor. Çocuğuna sigara ve alkol içiren, çocuğun psikolojik gelişimi açısından uygun olmayan söylem ve ortamlarda bulunmalarına göz yuman ebeveynlere bir yenisi de İzmir’de eklendi.
 
WhatsApp ihbar hattımıza gelen iki video görüntüsünde A.N.U isimli annenin çocuğuna hem pedagojik hem de psikolojik açıdan şiddet içeren davranışları görenlerde büyük tepkiye neden oldu.

Görüntülerde anne A.N.U. bugün dört yaşında olan kızına o yaştaki bir çocuğun duymaması bile gereken küfürleri yanında söyleyip bir de kızına söyletmeye çalışıyor. Ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerde anne A.N.U. kızına “teyzen için y***k de”. ifadelerini kullanıyor. Çocuğun kabul etmemesi üzerine ısrarla çocuğuna üst üste y***k dedirtmeye çalışıyor.

BU İLK DEĞİL!

Yine anne A.N.U.’nun bir başka görüntüde çocuğu henüz bebek yaştayken, kayda aldığı görüntüler iğrençliğin boyutunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Plajda çekilen görüntülerde anne A.N.U.’nun bebek yaştaki çocuğu şezlongta yatarken başka bir bebek üzerine konulup cinsel ilişkiyi andıran hareketlerde bulunulmasına göz yumduğu görülüyor.

Anne A.N.U.’nun yaşananlara tepki göstermek yerine gülerek kayda alması ise dikkat çekti.

VELAYET DAVASI DEVAM EDİYOR
 
Öte yandan anne A.N.U.’nun baba E.D ile 2021 Mart ayında boşandığı öğrenildi. Anlaşmalı olan boşanmada çocuğun velayeti ortak velayet olarak düzenlenmiş. Ancak, geçtiğimiz Nisan ayında baba E.D.’nin kızının velayetini almak için A.N.U’ya velayet davası açtığı ifade edildi.

Velayet davasında Baba E.D.’nin mahkemeye gerekçe olarak anne A.N.U.’nun annelik görevlerini yerine getirmediğine dikkat çekilirken, özetle şu ifadelere yer verildi;

“Davalı taraf hiçbir şekilde müşterek çocuk ile ilgilenmemekte, kızını bakıcı ile yalnız başına bırakıp sık sık uzun süreli keyfi seyahatlere çıkmakta ve müşterek çocuğun ihtiyaç ve menfaatlerini gözetmemekte. Davalı anne, kızına sevgi ve huzurla büyütebileceği bir aile ortamı sunmadığı gibi istismar boyutuna varan davranışlarıyla çocuğun psikolojik ve ruhsal gelişiminin çok kötü bir yönde etkilemektedir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.