Dolar 32,7853
%0.05
Euro 35,0612
%-0.08
Altın 2.450,680
%-0.3
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nezir'den Piriştina'ya ziyaret

Nezir'den Piriştina'ya ziyaret

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya nezaket ziyaretinde bulundu. CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’ın da eşlik ettiği ziyarette Buca için el ele olunacağı vurgulandı. Nezir'den ilk ziyaret Piriştina'ya

  • Ege Postası
  • 06.02.2019 - 14:39

Yerel seçim çalışmalarını sahada sürdüren, CHP'nin Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, beş yıldır görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya konuk oldu. Nezir, çiçekle gittiği belediyede Piriştina'ya Buca'ya verdiği hizmetler için teşekkür etti.

Yerel seçimler öncesi yoğun bir program içinde olduklarını, çalışmalara Belediye Başkanı Levent Priştina’yı ziyaretle başladıklarını belirten Suat Nezir, “Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Bucamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Levent başkanıma teşekkür ediyorum.  Yoğun geçecek seçim sürecinde çok çalışıp CHP bayrağını en yüksek noktalara taşıyacağız. Sizin bıraktığınız yerden sosyal belediyecilik anlayışı ile verdiğiniz hizmetleri Bucalılara en güzel biçimde vermeye devam edeceğiz.” dedi.

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’ın da eşlik ettiği ziyarete ilişkin Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da şunları söyledi;

“CHP Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir'e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yoğun seçim çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Buca'daki 10 yıllık CHP iktidarı 31 Mart akşamından sonra da devam edecek.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.