Dolar 32,7677
%0
Euro 35,0577
%-0.09
Altın 2.441,410
%-0.67
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Batur'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun makamında gerçekleşen görüşmede Batur'a, CHP Konak İlçe Başkanımız Çağrı Gruşçu da eşlik etti. Başkan Batur, ziyarette Konak için hedeflerini ve çalışmalarını anlattı. Batur'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

  • Ege Postası
  • 06.02.2019 - 14:05

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan Narlıdere Belediye Başkanı ve CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur'u ve partisinin Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'yu makamında ağırladı.

Batur, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) tarafından aday gösterilmesi adına teşekkürlerini iletti. Batur, CHP Lideri'ne Konak'a yönelik projelerini ve hedeflerini anlattı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile son derece verimli ve güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Abdül Batur, "Sayın Genel Başkanımıza bize Konak'ı yönetme fırsatı verdiği için teşekkürlerimizi ilettik. Seçim kampanyamız hakkında bilgi aktararak hedeflerimizi söyledik. Konak için düşündüğümüz yönetim anlayışı ve projelerimizden bahsettik. Kendisi de Konak için bize güvendiğini ve iyi dileklerin ileterek başarılar diledi" dedi.

Batur, görüşmeye ilişkin sosyal medyadan da şu paylaşımı yaptı:

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, CHP Konak İlçe Başkanımız Çağrı Gruşçu ile birlikte ziyaret ettik. İzmir'in Kalbi Konak için yapacağımız çalışmaları ve hedeflerimizi anlattık. Birlikte Konak çok daha güzel olacak."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.