Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadın Müzesi dünyada TT oldu

Kadın Müzesi dünyada TT oldu

Türkiye’nin ilk kadın müzesi Konak Belediyesi İzmir Kadın Müzesi kapılarını açarken sosyal medyada da mesaj fırtınası estirdi. İzmir Kadın Müzesi açılışı twitterda dünyada 4’üncü sıradan girerek trend topic oldu.

  • Ege Postası
  • 23.01.2014 - 15:50
İZMİR - Konak Belediyesi’nin 5’inci butik müzesi olan İzmir Kadın Müzesi’ne dünyanın dört bir yanında mesaj yağdı. İzmir Kadın Müzesi açılışı twitterda dünyada ve Türkiye’de “Trend Topic” oldu. İzmirliler Kadın Müzesi’yle ilgili attığı binlerce tweetle ilk defa bir açılışı Dünyada Trend Topic listesine soktu.
İzmir Kadın Müzesi için atılan tweetlerle İzmirliler daha müzesini açılırken sahip çıktığını gösterdi. Twitter’da yazılan mesajlar Kadın Müzesi’nin İzmir ve Türkiye için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
Müzenin açılışında konuşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Dünya bugün İzmir’i konuştu, Kadın Müzesi’ni konuştu. Kadın cinayetleri ile dünya gündemini gelen Türkiye dünya gündemine twitter üzerinden dördüncü sıradan girerek hepimize büyük mutluluk yaşattı. Dünya sosyal medyada İzmir’e ve kadın müzesine şapka çıkarttı” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.