Dolar 32,2633
%-0.03
Euro 35,0683
%-0.05
Altın 2.465,160
%-0.04
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İEF’de üç özel bölüm oluşturuldu

İEF’de üç özel bölüm oluşturuldu

İzmir Fuarcılık AŞ (İZFAŞ) tarafından 29 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında 82’nci kez düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı'na (İEF) yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Her yıl birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan İEF’de geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören 'Motosiklet ve Bisiklet', 'Bilişim ve İletişim' ve 'Road Show Area' özel bölümleri oluşturuldu.

  • Ege Postası
  • 08.08.2013 - 10:18
İZMİR -Geçtiğimiz yıl ilk kez TIR'la katılım yapan firmalara ilişkin ayrılan Road Show Area özel alanı katılımcı firmalar tarafından gelen talep doğrultusunda bu yıl da oluşturuldu. Kültürpark Uzun Havuz çevresinde hazırlanan Road Show Area alanında, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin TIR’ları da yer alacak. Araçlarda taraftar ürünlerinin satışı yapılacak. Road Show Area alanında 10’a yakın TIR yer alacak. Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Vadafone, TT Net ve Ege Uluslararası Sağlık Federasyonu’nun katılımı kesinleşti.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1/B No’lu Hol’de düzenlenen 'Bilişim ve İletişim' özel bölümünde bilgisayar, web sitesi, donanım ve yazılım, tüm telekomünikasyon hizmetleri, mobil iletişim araçları ve hizmetleri, elektronik promosyon ürünleri ve hizmetleri sergilenecek. Motosiklet, bisiklet meraklılarını İzmir Fuarı’nda buluşturacak 'Motosiklet ve Bisiklet' özel bölümü ise İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 No’lu Hol’de organize ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.