Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eroğlu İzmir'i teşvikte 5. bölge ilan ettik

Eroğlu İzmir'i teşvikte 5. bölge ilan ettik

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İzmir programı kapsamında Karaburun Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada muhtarlarla bir araya gelen Prof. Dr. Veysel Eroğlu muhtarların gerek Orman ve Su İşleri Bakanlığı gerekse diğer bakanlıklarla ilgili taleplerini dinledi. Eroğlu İzmir'i teşvikte 5. bölge ilan ettik

  • Ege Postası
  • 13.05.2015 - 15:05
İZMİR - Karaburun için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getiren Prof. Dr. Eroğlu, “Biz İzmir’in hizmetkarı olmaya adayız” dedi. 

Prof. Doktor Veysel Eroğlu, sohbet esnasında kendisine iletilen Küçükbahçe Köyünde bulunan Denizgiren ve Eğriliman Dereleri’nin ıslahı için Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü’ne talimat verdi. Yine ilçenin futbol sahasıyla ilgili sorunun çözülmesi için destek vereceğini belirtti ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir telefon görüşmesi yaparak, muhtarların talebini bizzat iletti.



Ayrıca, Karaburun’daki balıkçı barınağının bir kısmının yat limanı yapılması maksadıyla da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile görüşerek gerekenin yapılacağını ifade etti.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu “İzmir’e teşvikleri artırarak devam ettireceğiz. İzmir’i teşvikte 5. bölge ilan ettik. İzmirimizi çiçek gibi yapacağız. Sözün özü İzmir’i her bakımdan uçuracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.