Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti milletvekili Dağ CHP'yi seçim vaatleri üzerinden vurdu

AK Parti milletvekili Dağ CHP'yi seçim vaatleri üzerinden vurdu

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Bayraklı Balıkesir Dursunbey Yassıören Köyü Derneği'nde Balıkesirliler’le bir araya geldi. İzmir Milletvekili Dağ, burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu üzerinden eleştirdi. AK Parti milletvekili Dağ CHP'yi seçim vaatleri üzerinden vurdu

  • Ege Postası
  • 13.05.2015 - 14:59
İZMİR - İzmir Milletvekili Dağ, İzmir'de suyun tonunun 7 lira olduğunu hatırlatarak muhalefete yüklendi. Dağ,"İzmir'de şu anda Büyükşehir'e yeni bağlanan kırsal kesimlerle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi hiçbir yatırım yapmadığı halde suyun tonunu 7 liraya veriyor. Köylüye mazotu 1,5 liraya vereceğim diyorsun. Sen önce şu meseleyi bir çöz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na deki 'Tonu 7 liraya su mu olu? Suyu 50 kuruşa indir.' Kaç gündür konuşuyoruz hiç ses yok" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözünü hatırlatarak alıntı yapan Dağ, "Kılıçdaroğlu başbakan olursam bütün makam araçlarını satacağım demiş. Sayın Kılıçdaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 500 CL Mercedes'e biniyor. Önce o bir satsın bakalım aracını. Bornova Belediyesi makam aracını yeni değiştirdi. 500 bin liraya yakın masraf yaptı. Önce sen bir göster bakalım ne yapacağını. Bu millet sana inansın. Bu da yok. Tamamen ben bir laf söyleyeyim de ne olursa olsun. Cem Uzan vari bir siyaset dışında başka bir şeyi yok" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.