Dolar 32,8334
%0.2
Euro 35,1407
%0.14
Altın 2.451,070
%-0.28
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Döngel, iş yaşamındaki deneyimlerini gençlerle paylaştı

Döngel, iş yaşamındaki deneyimlerini gençlerle paylaştı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katılan ICF Airports Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel, iş yaşamında dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili olarak üniversiteli gençlere bilgi verdi. Fen Edebiyat Fakültesi...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 13:52
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katılan ICF Airports Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel, iş yaşamında dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili olarak üniversiteli gençlere bilgi verdi.
Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda Kariyer Günleri kapsamında gerçekleştirilen söyleşiye Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu ile Prof. Dr. Mehmet Biber, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Söyleşide iş yaşamı ve kariyer planlama ile ilgili bir konferans veren ICF Airports Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Döngel, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin henüz yeni bir eğitim kurumu olmasına karşın kuruluşundan bu yana birçok projeye imza attığını, birkaç yıl içerisinde diğer büyük üniversiteleri geride bırakacağına inandığını söyledi.
İş yaşamından örnekler vererek konuşmasını devam ettiren Döngel, öğrencilere geleceğe yönelik plan kurma, bunlar için uygulama alanı oluşturma ve hedef belirleme konularında nelere dikkat edilmesi gerektiği noktasında tavsiyelerde bulundu. İş hayatında karşılaşılan fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Döngel, “Hayat yolculuğunuza yönelik bir planlama yapan. Vizyon ve misyonunuzu belirledikten sonra hedef, strateji, eylem, uygulama, kontrol ve değerlendirme aşamalarınızı belirleyin ve mutlaka uygulayın. Bütün bunlardan sonra iletişim becerilerinizi mutlaka geliştirin. İletişimdeki yetersizlik, tüm olumlu yönleri götürebilir. Unutmayın, her yeni fırsat, yeni bir iş kapısıdır” diye konuştu.
Söyleşi, soru – cevap bölümünün ardından Prof. Dr. Biber’in Döngel’e plaket vermesi ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.