Dolar 32,8377
%0.21
Euro 35,1547
%0.18
Altın 2.443,470
%-0.59
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Spor müsabakalarında kupalar sahiplerini buldu

Spor müsabakalarında kupalar sahiplerini buldu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde 1. Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında yapılan spor müsabakalarında şampiyonlar belli oldu. Şenlikler kapsamında Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan fakültelerarası voleybol final müsabakasında...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 13:29
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde 1. Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında yapılan spor müsabakalarında şampiyonlar belli oldu.
Şenlikler kapsamında Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan fakültelerarası voleybol final müsabakasında Eğitim Fakültesi ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) karşılaştı. Çekişmeli geçen maçın ilk setini BESYO alırken, ikinci setini Eğitim Fakültesi öğrencileri kazandı. Üçüncü sette Eğitim Fakültesi öne geçerken, dördüncü sette BESYO seti alarak, durumu 2-2 yaptı. Son sette, 3-2 öne geçen Eğitim Fakültesi, voleybol müsabakasında şampiyon olurken, BESYO ikinci, Meslek Yüksekokulu ise üçüncü oldu.
Basketbol final müsabakalarında Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, birincilik için mücadele etti. Maçın ilk setini 17-2 önde kapayan BESYO takımı, ikinci seti 28 - 15, üçüncü seti 45 - 22 ve son seti 60 – 29 kazandı. Maç boyunca üstünlüğünü koruyan BESYO takımı, şampiyon olurken, ikinci İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, üçüncü ise Meslek Yüksek Okulu oldu. Maç sonrası şampiyon olan takımlar kupalarını Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu ve Prof. Dr. Mehmet Biber’den aldılar.
Öte yandan merkezi yerleşkedeki Rektörlük binası önünde Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan’ın başlattığı atletizm müsabakasına 50’si kız toplam 130 öğrenci katıldı. BESYO’lu öğrencilerin yer aldığı yarışlarda, sporcular kıyasıya mücadele etti. Atletizm yarışlarında 1500 metre kızlarda Aybuke Argın birinci, Ebru Kızılkurt ikinci, Derya Yılmaz ise üçüncü oldu.
Üç bin metre erkeklerde Saim Yılmaz birinci olurken, Şaban Nurioğlu ikinci, Feyyaz Keler ise üçüncü oldu. Çekişmeli geçen yarışlar sonrası Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen törende ilk üçe giren sporculara madalyaları takdim edildi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.