Dolar 32,2354
%0.03
Euro 35,0265
%0.03
Altın 2.444,170
%-0.11
Bist-100 10.677,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dersane öğrencileri kalem kırdı

Dersane öğrencileri kalem kırdı

Antalya’nın Finike ilçesinde kalem kırma şenliği düzenlendi. Finike ve Kumluca Sınav Dergisi Dersanesi öğretmen ve öğrencileri 6. Geleneksel Kalem Kırma Şenliği'nde buluştu. Finike Meslek Yüksekokulu (MYO) konferans salonunda düzenlenen...

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 16:10
Antalya’nın Finike ilçesinde kalem kırma şenliği düzenlendi. Finike ve Kumluca Sınav Dergisi Dersanesi öğretmen ve öğrencileri 6. Geleneksel Kalem Kırma Şenliği'nde buluştu.

Finike Meslek Yüksekokulu (MYO) konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Dilek Karakuş, Nüfus Müdürü Fatma Eroğlu, Orman İşletme Müdürü Faik Yılmaz katıldı.

Fizik öğretmeni Mehmet Çiçen günün anlam ve önemiyle alakalı öğrencilere nasihat etti. Şiir, şarkı ve tiyatro gösterisi yapıldı. 3 saate yakın süren kalem kırma şenliğinin en dikkat çekici bölümü matematik öğretmeni Cevdet Karabulut ve ekibinin seslendirdiği, ‘haberin var mı'’ şarkısı büyük beğeni topladı. Şarkı, hala sinamalarda gösterimde olan, ‘Selam’ filminin slaytı eşliğinde söylendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.