
Çiğli’de miting gibi gece
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın katılımıyla Çiğli’de miting gibi toplantı gerçekleştirdi. Yoğun katılım ve coşkunun gözlendiği toplantıda Binali Yıldırım, “Çiğli’de çözüm Adnan Yılmaz. Çiğli’yi de AK Belediyecilikten başkası kurtaramaz” dedi.
- Ege Postası
- 05.02.2014 - 14:19
Yılmaz, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım’ın destekleriyle Çiğli 400 Yataklı Devlet Hastanemizin temelini 16 ay gibi kısa bir sürede attık. Hastanede şu an her şey yolunda. Muhteşem görünüyor. Biz çalışıyoruz. Çiğlililerle birlikte aşamayacağımız hiçbir sorun yok. AK Parti olarak Çiğli'ye 400 yataklı bir Bölge Hastanesi, bir Üniversite Tıp Fakültesi, Hükümet Konağı, Adliye Binası, müstakil Yeni Belediye Binası, bir havalanı, marinalar kazandırmak için yola çıktık. Türkiye'de yatırım üstüne yatırım yapan hizmet partisi AK Parti’ye İzmir’de, Çiğli’de de ihtiyaç var. Bu iyiliği Çiğli’ye yapalım, Çiğlimiz, İzmirimiz kazansın” dedi.
HÜKÜMET KONAĞI MÜJDESİ
Çiğli’ye yakışır bir Hükümet Konağı bulunmadığını, kaymakamlık dahil tüm kamu kurumlarının dağınık halde hizmet verdiğini kaydeden AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, yeni yapılacak Hükümet Konağı’yla ilgili bilgi verdi. Yılmaz, “İlçemizin kimlik sorunu olan Hükümet Konağı’yla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Hükümet Konağı’nın ihalesi 20 Şubat’ ta yapılacak ve önümüzdeki ayda da temeli atılacak. Böylece Çiğli, Hükümet Konağı’na kavuşacak ve bütün kurum daireleri bu merkezde yer alacak’’ dedi.
1995 yılında yaşanan sel felaketine hatırlatma yapan Yılmaz, ”1995 yılında İzmir büyük bir sel yaşadı, birçok insan da hayatını kaybetti. Kaymakamlık Lojmanı Karşıyaka’ da olduğu için yaklaşık 8 saatte kaymakam Çiğli’ye gelemedi. Bu durumu mevcut kaymakamımıza ilettiğimizde, kendisi seve seve Çiğli’de oturmayı istiyorum diyerek girişimde bulundu. İnşallah önümüzdeki ayda anahtar teslimiyle buradaki yerine geçecek. Daha anlatacağım çok şey var’’ diye konuştu.
Çiğli halkına sevgi ve saygılarını sunan Adnan Yılmaz, konuşmasının ardından AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile birlikte Çiğlilileri selamlayarak vatandaşlarla tokalaştı.
Yorum Yazın