Dolar 32,4568
%0.24
Euro 34,6453
%0.17
Altın 2.390,620
%0.44
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çağdaş Kaya ve beraberindeki heyetten Ankara çıkarması!

Çağdaş Kaya ve beraberindeki heyetten Ankara çıkarması!

CHP İzmir İl Başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Yücel'in yerine yeni il başkanı belirlenmesi için partide hareketlilik sürüyor. İl Yönetim Kurulu üyelerinin çoğunluğunun desteğini alan İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya, beraberindeki heyetle dün Ankara'ya çıkarma yaptı. Kaya ve beraberindeki il yöneticileri, genel başkan yardımcıları, grup başkanvekilleri ve parti meclisi üyeleriyle görüştükleri ve İzmir'deki son durumu aktardıkları öğrenilirken, heyetin Ankara temasları iki gün sürdü. Yoğun görüşme gerçekleştiren Kaya ve beraberindeki heyetin Ankara ziyaretinden memnun kaldıkları öğrenilirken, heyette yer alan kadın il başkan yardımcıları CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

  • Ege Postası
  • 29.12.2022 - 09:57

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nin geçtiğimiz aylarda gönderdiği istifa genelgesinin ardından 5 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Yücel'in yerine yeni il başkanı belirleme süreci devam ediyor.

Ekipler kendi belirledikleri ismin il başkanı olması için harıl harıl çalışırken, İl Yönetim Kurulu üyeleri de kendi aralarında İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya üzerinde uzlaşmıştı.

Bu kapsamda 20'den fazla il yöneticisinin desteğini alan Çağdaş Kaya, dün Ankara'ya çıkarma yaptı.

HEYETTE KİMLER VAR?

Çağdaş Kaya'ya Ankara temalarında İl Yönetim Kurulu üyelerinden Çetin Özdemir, Saniye Bora Fıçı, Yıldız Yılmaz, İpek Onbaşıoğlu ve Görkem Duman eşlik etti.

Başta Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Gülizar Biçer Karaca ve Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik ile görüşen Kaya ve beraberindeki heyet İzmir'deki son durumu aktardılar.

"TEK YUMRUK OLDUK"

Heyetin Genel Merkez'de yapılan üst düzey görüşmelerde "Tek yumruk olarak Çağdaş Kaya üzerinde uzlaştık. Desteğinizi bekliyoruz" dedikleri belirtildi.

SALICI İLE 45 DAKİKA BAŞ BAŞA

Öte yandan Kaya'nın Oğuz Kaan Salıcı ile yaklaşık 45 dakika baş başa görüştüğü öğrenildi.

HEYETTE YER ALAN KADINLAR KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Kaya ve beraberindeki heyetin Ankara temaslarına bugün de devam etti.

Heyette yer alan kadın il başkan yardımcıları Saniye Bora Fıçı, Yıldız Yılmaz ve İpek Onbaşıoğlu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Görüşmeye ilişkin fotoğrafı İpek Onbaşıoğlu, "Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik.Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapana kadar yılmadan, yorulmadan mücadele etmeye devam edeceğiz. #BirlikteBaşaracağız" notuyla paylaştı.

Öte yandan Saniye Bora Fıçı, Yıldız Yılmaz ve İpek Onbaşıoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'deki durumu anlattıkları, il yönetimi içinde bir uzlaşı sağladıklarını aktardıkları öğrenilirken, Kılıçdaroğlu'nun ise "Çalışın, işinize bakın" dediği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.