Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürpriz görüşme! Çağdaş Kaya'dan Soyer'e ziyaret

Sürpriz görüşme! Çağdaş Kaya'dan Soyer'e ziyaret

CHP İzmir İl Örgütü'nde il başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Yücel'in yerine yeni il başkanı olması için İl Yönetim Kurulu üyelerinin çoğunluğunun desteğini alan İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya, akşam saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 27.12.2022 - 21:50

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü'nde, Deniz Yücel'in il başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından yeni il başkanının kim olacağı büyük merak konusu olurken, bugün akşam saatlerinde sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüştü.

UMUDU ÖRGÜTLEMEYE DEVAM

Öte yandan Çağdaş Kaya Soyer ile olan görüşmesine ait fotoğrafı, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik. Seçim sürecini değerlendirdiğimiz ve fikir alışverişinde bulunduğumuz Büyükşehir Belediye Başkanımıza nezaketinden dolayı teşekkür ederiz. İşimiz çok, yolumuz uzun. Umudu örgütlemeye devam" notuyla paylaştı.

İl Yönetim Kurulu üyelerinin il başkanı olması için üzerinde uzlaştığı İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya'nın 20'den fazla il yöneticisinin desteğini aldığı belirtiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.