Dolar 32,4133
%-0.02
Euro 34,7618
%-0.12
Altın 2.425,670
%-0.39
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den 'Balkan Buluşması' açıklaması: 'Ben il başkanı olarak...'

CHP’li Yücel’den 'Balkan Buluşması' açıklaması: 'Ben il başkanı olarak...'

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP’Li Öztrak’ın virüse yakalanması sonrası gözlerin çevrildiği ‘Balkan Buluşması’nda yaşananlar hakkında Egepostası’na özel açıklamalarda bulundu. Yücel “Ben il başkanı olarak her zaman ev sahibiyim ama o toplantı için organizasyonu biz yapmadık” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 10.09.2020 - 13:56

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Faik Öztrak’ın koronavirüse yakalandığını öğrenmeden önce katıldığı son toplantı olan Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki ‘Balkan Buluşması’ ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öztrak’ın virüse yakalandığını açıklamasının ardından test yaptırmak için gerekli olan 72 saatlik süreyi beklediğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “ Test süresini bekliyorum ya bugün akşam ya da yarın sabah yaptıracağım. Daha erken yapılan testler doğru sonuç vermeye biliyormuş. Faik Bey'le yan yana oturduk. Toplantıya katılanları uyarıyoruz. Benim üç tane il yöneticim de katılmıştı, kendilerini müşahede altına aldı. Test yaptıracaklar” diye konuştu.

‘BEN İL BAŞKANI OLARAK HER ZAMAN EV SAHİBİYİM AMA’

CHP’li Öztrak’ın ‘Kovid olabilirim bana yaklaşmayın’ dediği iddialarını da değerlendiren Başkan Yücel, “Sayın Öztrak’ın öyle bir söylemi olmadı. Ama şöyle bir şey var.  Genel Merkezimizde Onursal Adıgüzel Koronavirüse yakalandı. Onunla birlikte MYK toplantısına giren herkes risk altında. Milletvekillerimiz de risk altında. Onlar test yaptırdılar. Ben il başkanı olarak her zaman ev sahibiyim ama o toplantı için organizasyonu biz yapmadık. Kani Beko ve Kamil Okyay Sındır’ın Genel Merkez koordinasyonlu organizasyonu. Toplantıya kimlerin katılacağı bilgisi bile bizde yoktu” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.