Dolar 32,4162
%-0.02
Euro 34,6931
%-0.31
Altın 2.428,860
%-0.25
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Beko 'Balkan Gecesi' açıklaması: Herkes test yaptıracak

CHP’li Beko 'Balkan Gecesi' açıklaması: Herkes test yaptıracak

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, dün koronavirüs olduğunu duyuran CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Öztrak’ın iyi olduğunu söyleyen Beko ayrıca Öztrak’ın katıldığı Balkan Buluşması’nda bulunan vekillerin de en kısa sürede test yaptıracağını söyledi. Beko ayrıca "Ben o gece etkinliğimize katılanlar arasından herhangi birinin koronavirüs olacağını sanmıyorum" da dedi.

  • Ege Postası
  • 10.09.2020 - 11:07

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI - CHP Sözcüsü Faik Öztrak dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuş ve bir süre evden çalışacağını bildirmişti. Öztrak, 7 Eylül'de İzmir'de gerçekleşen Balkan Buluşması'na katılmıştı. Toplantıda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere CHP’li milletvekilleri, parti yöneticileri ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla birçok Balkan Derneği katılım göstermişti. 

Öztrak’ın koronavirüs olduğunu açıklamasının ardından gözler, Balkan Buluşması’na ve dün de 9 Eylül kutlamalarına katılan CHP’lilerin sağlık durumlarına çevrildi. 

Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan Balkan Buluşması’nın organizatörü CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, davete katılan vekillerin şu anda sağlık yönünden bir şikayeti olmadığını belirtti ve en kısa sürede herkesin test yaptıracağını söyledi. Öztrak’ın sağlık durumuna ilişkin de bilgi veren Beko, Öztrak’ın gayet iyi olduğunu ifade etti.

Beko, “Faik Bey koronavirüs olduğunu açıkladı ve hemen ardından bizlere test yaptırmamız gerektiğini söyledi. Ben o gece orada olan vekillerle görüştüm. Orada bulunan arkadaşlarımızın tamamı da en kısa sürede test yaptıracaklarını söylediler. Ancak ben o gece etkinliğimize katılanlar arasından herhangi birinin koronavirüs olacağını sanmıyorum” dedi. 

Balkan Buluşması’nda ev sahibi sıfatıyla CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bütün bir akşam Öztrak ile yakın temas halinde olmuştu. Beko konuyla ilgili, “İl Başkanımız Deniz Yücel ile henüz görüşmedim ama kendisinin de en kısa sürede test yaptıracağını düşünüyorum. Zaten hepimizin yaptırması gerekir ve bu konuda ihtiyatlı davranmalıyız” diye konuştu. 

Faik Öztrak’ın sağlık durumuna ilişkin de bilgi veren Beko, “Faik bey ile telefonda görüştüm. Kendisinin sağlık durumu çok iyi. Zaten hastanede değil. İzmir’deki evinde karantina ve tedavi sürecinde kendisi. Şu anda sağlığıyla ilgili hiçbir sıkıntı yok” dedi. 

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in test yaptırdığı ve sonuç beklediği öğrenildi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.