Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Öztrak virüse yakalandı!.. Şimdi ne olacak'

CHP'li Öztrak virüse yakalandı!.. Şimdi ne olacak'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Covid-19 testim pozitif çıktı, sağlık durumun şu an gayet iyi" açıklaması yaptı. Öztrak 7 Eylül'de İzmir'de Balkan Buluşması'na katıldı. Toplantıda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere pek çok önde gelen CHP'li davetli de katıldı. Öztrak'ın ailesiyle tatil için Çeşme'de olduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 09.09.2020 - 17:15

CHP Sözcüsü Faik Öztrak corona virüse yakalandı.

Öztrak Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

"Yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığını az önce öğrendim.
Sağlık durumum şu an gayet iyi. Fakat birkaç hafta evden çalışacağım.
Arayıp soran herkese çok teşekkür ederim. Yakın zamanda benimle maskesiz temasta bulunanların test yaptırmasını rica ediyorum."

 


 

Öztrak, geceye katılanlarla hatıra fotoğrafı çekildi. 

İKİ GÜN ÖNCE İZMİRDEYDİ

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak iki gün önce Büyükşehir Belediyesi'nin Balkan Buluşması için İzmir'deydi. Öztrak, 7 Eylül'de CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere pek çok önde gelen CHP'li ile bir araya geldi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ev sahipliğinde Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa CHP'nin Balkan Masalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP İzmir milletvekillerinden Kani Beko, Kamil Okyay Sındır, Sevda Erdan Kılıç, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Parti Meclisi Üyesi Rıfat Nalbantoğlu ve Devrim Barış Çelik, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şemside Yener, Balkan ve Makedonya göçmen dernekleri temsilcileri katıldı.

FİLYASYON EKİBİ ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

CHP'li Öztrak'ın ailesiyle tatil için Çeşme'de olduğu öğrenildi.
Virüse yakalanan Öztrak’ın temasta olduğu partililer ve yakın çevresine de filyasyon ekibi tarafından korona testi yapılacağı bildirildi. Öztrak'ın Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi'nde test yaptırdığı ve ilk müdahalesinin burada yapıldığı öğrenildi. 

YÜCEL'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Balkan Buluşma'sında Öztrak ile yakın temasta olan Deniz Yücel, Öztrak'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Öztrak'ın testinin pozitif çıktığı mesajı alıntılayan Yücel, "Parti Sözcümüz Sn. Faik Öztrak'a geçmiş olsun. 
Bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesi dileğiyle acil şifalar dilerim" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.