Dolar 32,7677
%0
Euro 35,0577
%-0.09
Altın 2.441,410
%-0.67
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP transfer atağında hız kesmiyor!

CHP transfer atağında hız kesmiyor!

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde transfer atağında hız kesmeyen CHP İzmir İl Başkanlığı Narlıdere, Karabağlar ve Bornova’da uzun yıllar Ak Parti bünyesinde siyaset yapan isimlere CHP rozeti takacak.CHP’ye geçecek isimler arasında AK Parti 2011 İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı da var.

  • Ege Postası
  • 08.10.2013 - 14:11
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP transferde atağa kalktı. 1 yıldır özellikle AK Partili bir çok isimle dirsek temasında bulunan CHP önümüzdeki günlerde rozet şov yapacak.Narlıdere, Karabağlar ve Bornova’da AK Parti bünyesinde siyaset yapan önemli isimlere  CHP rozeti takılacak.
 
TEMMUZ’DA 600 KİŞİLİK KATILIM
CHP İzmir İl başkanlığı, Temmuz ayında AK Parti İl eski Yöneticisi Mustafa Çekiççi ve Bornova AK Parti İlçe eski Başkan Yardımcısı Şeref Balbay'ın da aralarında bulunduğu 600 kişiye CHP rozeti takarak yaklaşan yerel seçimler öncesi transfer atağına geçmişti.

AĞUSTOS’TA ÇİÇEK
Ağustos ayında ise Demokrat Parti’den (DP) istifa eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek resmen CHP’li olurken, Çiçek’in CHP’ye geçmesiyle İzmir’de CHP’li belediye sayısı 29’a yükselmişti.

EYLÜL'DE YILDIZ
Eylül ayının transfer bombası ise AK Parti Bornova’da 2 dönemdir meclis üyeliği yapan Yahya Yıldız olmuştu.

KAYGÜL VE ATMACA İLGİLENİYOR
Transfer atağında hız kesmeyen CHP İzmir İl Başkanlığı’nda il yöneticileri Metin Atmaca ve Kemal Kaygül’ün uzun süren girişimleri sonrası Narlıdere, Karabağlar ve Bornova’da AK Parti bünyesinde siyaset yapan isimler CHP’ye geçme kararı aldı.

AK PARTİ’NİN 2011 MİLLETVEKİLİ ADAYI CHP’YE…

Narlıdere AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Göztepe, Bornova’da AK Parti bünyesinde siyaset yapan bir önceki dönem İl Genel Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Şah Yılmaz ve Karabağlar’da siyaset yapan AK Parti 2011 İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Doğan Bayram’ın önümüzdeki günlerde CHP’ye geçeceği öğrenildi.

KESKİN GELECEK!
Bayram’dan sonra Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in katılımıyla ses getirecek partiye katılım töreni için hazırlıklara başlandığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.