Dolar 32,1691
%0.02
Euro 35,1771
%0.24
Altın 2.473,700
%0.24
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de il yöneticisinden ilçe başkanına hakaret: O yavşak ne yapıyor'

CHP İzmir’de il yöneticisinden ilçe başkanına hakaret: O yavşak ne yapıyor'

CHP İzmir'de, sosyal medya üzerinden AK Parti’ye yönelik yaptığı muhalefetle dikkat çeken il yöneticisi Yücel Özen, bu kez muhalefeti kendi ilçe başkanına yaptı. Özen’in sosyal medyada Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal'a yönelik “yavşak” kelimesini kullandığı, gelen tepkiler üzerine sildiği öğrenildi. Uysal’ın ise soluğu İl Başkanı Alaattin Yüksel’in yanında aldığı ve Özen için gereğinin yapılmasını talep ettiği belirtildi. CHP İzmir’de il yöneticisinden ilçe başkanına hakaret:

  • Ege Postası
  • 29.02.2016 - 12:50
HABER SERVİSİ -CHP İzmir’de geçtiğimiz günlerde skandal bir olay yaşandı. Son dönemde kentte belediyelerin köy mallarına yönelik satış hamlelerine verdiği tepkiyle dikkat çeken il yöneticisi Yücel Özen, bu kez sosyal medyadan kendi partisinin ilçe başkanına verdiği tepkiyle parti içinde gündem oldu.



ŞOK YORUM
Özen’in, sosyal medyada bir partilinin AK Partili Zeynel Bakıcı’nın başkan olduğu Selçuk Belediyesi’nin aylardır işçi maaşlarını ödememesiyle ilgili gündeme getirdiği paylaşımın altına CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal’ın muhalefet etmemesine dikkat çekerek “Sizin o yavşak başkan ne yapıyor” diye yorum yazdığı öğrenildi.

TEPKİLER GELİNCE SİLDİ
Partililerin Özen'in sosyal medyadaki ifadelerinin çıktısını alarak durumu Uysal’a bildirdiği, Özen’in ise yazdığı yorumu gelen tepkiler üzerine sildiği öğrenildi.  

UYSAL YÜKSEL’E GİTTİ
Uysal, il yöneticisinin kendisine hakaret etmesi üzerine soluğu İl Başkanı Alaattin Yüksel’in yanında aldı. Uysal’ın Yüksel’e gereğinin yapılmasını istediği, İl Başkanı'nında de konuyla ilgileneceğini ilçe başkanına bildirdiği ifade edildi.

Uysal’ın Yüksel’in tavrını beklediği, il yönetiminin herhangi bir adım atmaması halinde Genel Merkez düzeyinde harekete geçeceği öğrenildi.

İlçe başkanı Uysal konu hakkında gerekli girişimleri yaptığını ancak basına açıklamalarda bulunmayacağını ifade etti.

Özen'in ise il yönetiminde "Ben ilçe başkanımızı kastetmedim" dediği belirtildi. 

Öte yandan Özen'in eski belediye başkanı Vefa Ülgür'e yakın olması, "Özen bilerek Uysal'ı yıpratıyor. 2019 için Ülgür'e avantaj sağlamak istiyor" şeklinde yorumlanıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.