Dolar 32,3654
%0.02
Euro 34,7875
%-0.01
Altın 2.394,940
%-0.08
Bist-100 10.252,00
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'in deprem bölgesindeki 2. günü

CHP İzmir'in deprem bölgesindeki 2. günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin deprem bölgesindeki ikinci gün mesaileri Osmaniye ile devam etti. Yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren Aslanoğlu, günün sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu ile birlikte Osmaniye'nin Gökçedam Köyü'nde depremden etkilenen üreticileri dinlediler.

  • Ege Postası
  • 28.02.2023 - 21:50
  • Güncelleme: 28.02.2023 - 22:41

EGEPOSTASI- Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramnamaraş merkezli 9 saat arayla meydana gelen depremlerle sarsıldı. Depremler 11 ilde yıkıma neden olmuştu. Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Kilis ve Elazığ'da on binlerce yurttaş hayatını kaybederken, yüz binden fazla kişi yaralandı.

Deprem bölgesine yönelik seferberlik sürerken, CHP İzmir İl Yönetimi, dayanışmanın sürekli hale getirilmesi ve koordinasyonun sağlanması için 2 günlüğüne bölgeye gitti.

Dün Adana, Osmaniye ve Hatay'da inceleme ve temaslarda bulunan Aslanoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, bugünü afet koordinasyonunu İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Osmaniye'ye ayırdı. 

Aslanoğlu ve il yönetimi ilk olarak CHP Osmaniye İl Başkanı Halil Şükret Çaylı ile birlikte depremden etkilenen Sumbas'ta vatandaşlarla buluştular.

Aslanoğlu ziyarete ilişkin sosyal medyadan, "Osmaniye İl Başkanımız Halil Şükret Çaylı ile birlikte, depremden etkilenen ilçelerden Sumbas’tayız. İlçe Başkanımız Gazi Güveloğlu ve yönetimini ziyaret ederek, bölgedeki vatandaşlarımızla buluştuk. Bölge halkının taleplerini dinleyerek, yaralarını sarmaya devam edeceğiz." dedi.

KADİRLİ ZİYARETİ

Aslanoğlu, "Osmaniye’de dayanışma ziyaretlerimiz sürüyor. İl Başkanımız Halil Şükret Çaylı ve İzmir İl Yöneticilerimiz ile birlikte Kadirli ilçesindeyiz. Beraberlik ve dayanışma ile zor günleri atlatacağız. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemeye devam edeceğiz." dedi.

İL YÖNETİCİLERİ BAHÇE'DE

CHP İzmir İl Başkanlığı sosyal medya hesabı ise "Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osmaniye' de depremden etkilenen vatandaşlarımızla dayanışırken acıları da paylaşıyor. İl yöneticilerimiz İlhan Akaltun, İnanç Nurlu, Arda Işık ve Cem Şahverdi Bahçe ilçesinde,ilçe örgütümüzle birlikte vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu"

ASLANOĞLU OSMANİYE SOKAKLARINDA

Aslanoğlu ve bazı il yöneticileri ise Osmaniye sokaklarında vatandaşları dinledi, esnafı gezdi.

Aslanoğlu, "İzmir İl Yöneticilerimiz ile birlikte Osmaniye’nin sokaklarında vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Depremden etkilenen esnaflarımızı iş yerlerine ziyaret ederek ihtiyaçlarını dinledik. Osmaniye’de fedakarlıkla hizmete devam eden esnafımızla dayanışmaya devam edeceğiz." dedi.

KADİRLİ'DE ÇADIR KENT VE AŞEVİ ZİYARETİ

Aslanoğlu, "Osmaniye Kadirli Çadır Kentte depremden zarar gören hemşehrilerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çocukların güvende olduğu alanları hep birlikte inşa etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Bölgeye yapılacak her yardım büyük önem taşıyor. Biz de halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek dayanışmayı büyüteceğiz." dedi.

Aslanoğlu, "Kadirli Belediyesi Aşevi’ni ziyaret ettik. Osmaniye halkıyla dayanışmamız devam ediyor. Yaraları en hızlı şekilde sarabilmek için ihtiyaçları belirliyoruz." dedi.

GÖKÇEDAM KÖYÜ'NDE ÜRETİCİLERİ DİNLEDİLER

Günün sonunda Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP PM Üyesi Rifat Nalbantoğlu ile birlikte Osmaniye'nin Gökçedam Köyü'nde depremden etkilenen üreticilerle bir araya geldi. 

Aslanoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ile birlikte depremden etkilenen Osmaniye Gökçedam Köyü’ndeydik. Burada depremzede üreticilerle konuşarak, sorunlarını dinledik.Büyükşehir belediyemiz ile koordineli çalışarak, üreticilerin üretime devam edebilmesi, Osmaniye’deki çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için dayanışmamızı göstereceğiz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.