Dolar 32,3434
%-0.05
Euro 34,7851
%-0.02
Altın 2.394,150
%-0.11
Bist-100 10.252,00
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Cezaevi tartışmaları büyüyor: AK Partili Sürekli’den ‘Urla’ göndermesi

Buca Cezaevi tartışmaları büyüyor: AK Partili Sürekli’den ‘Urla’ göndermesi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi, TMMOB, DİSK, KESK, İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası ve Buca Cezaevi Özgürleşirken Platformu tarafından bugün Buca Cezaevi alanında gerçekleştirilen eyleme tepki göstererek, Urla’da bulunan Klazomenai antik kenti hatırlattı. Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ İş, Urla’daki antik kente gelince tarih; Bergama’daki Millet Bahçesi’ne, Kültürpark’taki ağaçlara gelince yeşil umurlarında olmuyor! Her işi kendi kitaplarına uydurmaya çalışsalar da İzmir görüyor’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 04.01.2023 - 15:45

EGEPOSTASI-  İzmir’de 62 yıl hizmet veren ve depremde zarar gördüğü için yıkılan Buca Cezaevi alanında İzmir Büyükşehir Belediyesi, TMMOB, DİSK, KESK, İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası ve Buca Cezaevi Özgürleşirken Platformu eylem gerçekleştirdi. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli bugün gerçekleştirilen eyleme sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Buca Cezaevi planları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na teşekkür edilmesi gerektiğine değinen Sürekli, ‘’ Buca Cezaevi kangrenine nokta koyan, alanı, yeşili ve tüm donanımıyla halkın hizmetine sunan planı yapan Bakanlığımıza teşekkür etmek yerine; şov peşindeler. Hele ki; İzmir’e bir dikili ağaçlarının nasip olmadığını düşünürsek, kafalarının arkasındaki, ayna gibi görünüyor’’ dedi. 

Sürekli’nin paylaşımı şu şekilde; 

‘’CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in Buca Cezaevi üzerinden yaptığı şudur: Düne kadar, bu alanın AVM’ye tahsisinde sakınca görmeyişlerini yersiz bir yeşil alan savunması ile ört bas etmeye çalışmak, her daim taraflı meslek odalarını da yanlarına alarak gürültü çıkarmak!
Tutarlılıktan mahrum bu siyasi menfaat girişimlerinin örneği çok. İş, Urla’daki antik kente gelince tarih; Bergama’daki Millet Bahçesi’ne, Kültürpark’taki ağaçlara gelince yeşil umurlarında olmuyor! Her işi kendi kitaplarına uydurmaya çalışsalar da İzmir görüyor.

Buca Cezaevi kangrenine nokta koyan, alanı, yeşili ve tüm donanımıyla halkın hizmetine sunan planı yapan Bakanlığımıza teşekkür etmek yerine; şov peşindeler. Hele ki; İzmir’e bir dikili ağaçlarının nasip olmadığını düşünürsek, kafalarının arkasındaki, ayna gibi görünüyor.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.